Velkommen til Kibæk MTB i Kibæk Idrætsforening

Kibæk MTB er en del af Kibæk Idrætsforening og er medarrangør af Vestjysk MTB cup.

Vi er også de primære kræfter bag sporarbejdet i Momhøje.

Mountainbike for alle i Kibæk:

Mountainbike er for alle i Kibæk og omegn. Mountainbike (også kaldet MTB) er en af de absolut hurtigst voksende motionsformer i Danmark. Det er der bestemt flere gode grund til. Mountainbike byder på fysiske udfordringer, masser af naturoplevelser samt er en virkelig god kredsløbstræning. Som medlem i Kibæk IF MTB tilbyder vi socialt samvær, motion, naturoplevelser i f.eks. Harreskoven, Momhøje, Haunstrup osv. Derudover er der tekniktræning, weekendtur, søndagsture til MTB-spor samt mulighed for tilkøb af lækkert cykeltøj til en fornuftig pris.

Forudsætning for at deltage på alle hold: Du skal have en MTB, bruge cykelhjelm og elske godt humør.

Piger på grus: Vi fortsætter succesen med piger på grus. Piger på grus har fokus på at komme i gang med at cykle MTB, at komme væk fra asfalten og ud til unikke naturoplevelser. Vi vil fortrinsvist holde os til at cykle på skovstier, grusveje og mindre stigninger. Der opdeles i hold efter lyst og niveau. Der køres i et socialt tempo, hvor alle kan være med, og turenes længde fastsættes efter niveau på deltagerne. Vi cykler mandage kl. 18.30 fra Kibæk Krydsfelt.

Mænd på grus: Mænd på grus har fokus på at komme i gang med at cykle MTB, at komme væk fra asfalten og ud til unikke naturoplevelser. Vi vil fortrinsvist holde os til at cykle på skovstier, grusveje og mindre stigninger. Der køres i et socialt tempo, hvor alle kan være med, og turenes længde fastsættes efter niveau på deltagerne. Vi cykler onsdage kl. 18.30 fra Kibæk Krydsfelt, og der vil ved hver træning være mindst 2 turguider, som har planlagt en rute.

MTB Motion: Fælles tur hvor vi så vidt muligt vil inddele efter niveau, så alle kan være med. Du vil få sved på panden, stifte bekendtskab med de lokale MTB-spor og udvikle dine evner på MTB. Vi cykler onsdage kl. 18.30 fra Kibæk Krydsfelt.

Mountainbikeudvalget: