Er du helt vild med gymnastik, og har lyst til at gå på flere hold?

Vi bor i et område med meget stærke gymnastik traditioner. Mange piger og drenge fra Kibæk vælger at gå på et eller flere af de landsdelshold som træner i henholdsvis Hammerum, Herning og Kibæk. Der er følgende tilbud:

Mini-juniorholdet
– et ekstra tilbud til gymnaster i 3.-6. klasse der bare ikke kan få nok af gymnastik. Læs mere om minijunior her

Spring Elite
– er et udtaget springhold for piger i alderen 12 år og opefter. Efter udtagelse træner holdet én gang i ugen. Holdet deltager i DGI’s Juniorstævne. Læs mere om Spring Elite her.

Hammerum Juniorhold
– er for de gymnaster, der udover gymnastikken i deres lokalforeninger har lyst til ekstra træning! Læs mere om Juniorholdet her.

Hammerum ynglinge hold
– er et ekstra tilbud til dig der gerne vil lave lidt mere gymnastik end kun 1 gang om ugen i din lokalforening.
På Ynglingeholdet er der plads til alle og INGEN udtagelse – alle er velkomne. For at gå på holdet skal du fylde 17 i løbet af sæsonen. Læs mere om ynglinge holdet her.

Hammerum Rep.-hold
– er et hold for den rutinerede gymnast, der ønsker en blanding af udfordrende gymnastik og et godt fællesskab. Rep-holdet repræsenterer DGI Midtjylland Hammerum og Gymnastikken i DGI Midtjylland Hammerum. Der er udtagelse til holdet. Læs mere om REP.holdet her.

AfterHoldet
– er for de ældre gymnaster, der stadig har lyst til at dyrke gymnastik på højt niveau, og vil mødes på et hold hvor der er et godt socialt sammenhold. For at gå på holdet skal man være fyldt 25. Læs mere om AfterHoldet her.