Billeder gymnastikopvisning den 19. marts 2022


Trænerpokaler 2021/2022

Ung træner pokal 2021/2022
Årets Ung træner pokal går i år til et makkerpar, som begge har været meget aktive i Kibæk Gymnastik siden barnsben. De startede som spiretrænere dernæst hjælpetrænere og senere klar til at prøve kræfter med at være trænere på et hold. Et hold som vi desværre måtte lukke. Men det tog heldigvis ikke modet fra dem og de sagde ja til at hjælpe på et springhold. Igen i år var de klar på at blive træner for et rytmisk hold.
De danser og laver rytme med deres piger. Efter et par år som træner skal de endelig lave deres første opvisning med deres eget hold. Vi glæder os så meget til at se jer på gulvet.
Vi ønsker jer et fantastisk år på efterskolen, og håber I vil komme tilbage med med nye erfaringer som trænere i Kibæk.
Årets ung træner pokal går i år til: Frida Barslund og Gry Friborg Jeppesen

Træner pokal 2021/2022
Årets træner pokal går i år til et eksempel på at man kan hjælpe hvor ens barn er. Årets træner har været træner i ca 5 år og har fulgt børnene fra små til at de blev et springhold, hvilket hun dog ikke mente, at hun kunne. Sammen med en garvet springtræner er det gået så godt. Så godt at hun har sagt ja til endnu et år som træner. Hun er stabil, god til at samarbejde, positiv, åben for nye ting, god til at snakke med forældrene, god til at håndtere evt. problemer og en aftale er en aftale. Vi håber på mange flere års samarbejde i KIF
Årets træner pokal går til: Anette Daugaard Johansen


Holdbilleder 2018/2019