Spil padel i Kibæk Idrætsforening

Padel er den hurtigst voksende sportsgren i verden og vi er stolte af, at kunne tilbyde padel i foreningsregi her i Kibæk Idrætsforening.

Vores to udendørs double-baner byder på mulighed for at spille med dine faste makkere, eller udfordrer familie og venner på en venskabelig kamp.

Tiden er ved at være kommet, hvor der kan åbnes op for padeltennis i KIF.
Banerne afleveres til KIF torsdag den 16.5. fra A-Sport, elektrikeren laver det sidste med låsesystem også torsdag og det sidste flisearbejde laves torsdag og fredag. Der mangler så stadig lidt jordarbejde udenom, men systemet er åbnet nu for spil fra lørdag morgen (18.5.) kl. 6 med booking via KIF hjemmeside under padel. Der kan bookes en måned frem og max 3 åbne bookinger pr. person.
Anlægget er åbent for spil dagligt mellem 6 og 23.
Henover sommeren vil det udelukkende være Pay and Play til 100,- for en bane i 1 time og 150,- for en bane i halvanden time.
I løbet af august bliver der åbnet op for forskellige kontingentformer for 2025, men gældende fra tegningsdatoen (mere om dette senere). Der vil hele tiden også være mulighed for Pay and Play.
Når I booker en bane, så får I en smskode, som indtastes på tastaturet ved banerne og dørene åbnes. Dørene kan åbnes 10 minutter før jeres tid med koden, men er der nogen på banen, kan I selvfølgelig først overtage banen ved den bookede tid. Lyset tændes automatisk, når banerne er booket.
Der vil være bat og bolde til udlån ved banerne, venligst behandl det pænt, så alle kan få nytte af det.
Vil også være fint, hvis vi kan hjælpe hinanden med at holde anlægget pænt og ryddeligt.
God kamp og god fornøjelse til jer og skulle nogen have lyst til at danne et padeludvalg under KIF, så er jeg klar til at slippe tøjlerne, men vil godt deltage i udvalget.
På vegne af KIF
Brian Jeppesen
Tlf. 42176290
Mail : Padel@kif1900.dk