Landevejscykling for alle i Kibæk

Landevejscykling i Kibæk IF Cykling er for alle i Kibæk og omegn.

Landevejscykling er en sport med højt til loftet og mulighed for at opleve naturen i alt slags vejr. Landevejscykling er en effektiv og skånsom form for motion, hvor du i fællesskab med andre kan udvikle og forbedre både kondi og sundhed.
Vi cykler på asfalterede veje og cykelstier i området omkring Kibæk. Der er mulighed for tilkøb af lækkert klubcykletøj til en fornuftig pris.
Forudsætning for at deltage: Du skal have en cykel, bruge cykelhjelm og have lysten til at være social.

Træningstider

Sæsonen begynder ved sommertids start og slutter når vintertiden starter.
Træning hver tirsdag og torsdag kl. 18.30 før sommerferien (til uge 30) og kl. 18.00 efter sommerferien.
Vi starter som udgangspunkt altid ud fra Kibæk Krydsfelt, samlingspunkt er P-pladsen ved hovedindgangen, hvor der opdeles i hold alt efter niveau.
Der er ud over normale træningsaftener jævnligt arrangerede ture i weekenderne. Disse ture planlægges løbende og opslås på vores Facebook side.

Cykelhold

Der opdeles  i hold på træningsaftenen alt efter fremmødet.
Der er plads til alle uanset ambitionsniveau og erfaring. Klubben er en motionsklub og derfor vægter vi socialt og hyggeligt samvær højt, så alle ryttere følges både ud og hjem under træningen.
Der vil til sæsonstart altid være et begynderhold, hvor fart og distance tilpasses nye medlemmer.

Træningsruter

Der vil på træningsaftener blive kørt en rute, som bliver  oplyst inden start. Normalt cykler vi omkring 2 timer, alt efter vind og vejr. Ruterne tilpasses efter behov, hvis der opstår uforudsete udfordringer med punkteringer eller andet. Der køres i socialt tempo, hvor alle kan være med og turens længde fastsættes efter niveau på deltagerne.