Velkommen til Kibæk Cup 2021

Vi er i gang med planlægning af Kibæk Cup 2021, som bliver afviklet i dagene 25.- 27. juni 2021.

Vi håber, at Covid-19 til den tid er ovre, og at det vil være muligt at gennemføre et fodboldstævne som Kibæk Cup. Vores udgangspunkt er et fodboldstævne, som I kender det. Der kan dog være mange scenarier mellem et normalt gennemført stævne og et stævne med restriktioner og eller/nye retningslinjer for store forsamlinger.

Vi vil strække os langt for at finde mulighederne for at gennemføre et så normalt stævne som muligt. Minimum for gennemførelsen af stævnet er, at vi er i stand til at afvikle fodboldkampene i 8- og 11-mands.

Såfremt stævnet bliver aflyst, vil der ske 100% tilbagebetaling af alle indbetalte beløb for holdgebyrer, deltagergebyrer og forældrecamping. Kibæk IF (arrangørklubben bag Kibæk Cup) er økonomisk velkonsolideret, og I skal ikke være bekymrede om betalingsevnen fra vores side. Kibæk IF er i tilfælde af aflysning ikke erstatningsansvarlige for tab som tilmeldte klubber måtte have udover de direkte betalinger til Kibæk IF i form af holdgebyrer, deltagergebyrer og forældrecamping.

Vi har opdateret vores hjemmeside med de informationer, som vi kender på nuværende tidspunkt. Hjemmesiden opdateres løbende, men for Covid-19 situationen er det på nuværende tidspunkt alt for tidligt at beskrive restriktioner og forholdsregler. Men I kan stole på, at Kibæk Cup vil gøre sit bedste for at afvikle et trygt og sikkert Kibæk Cup 2021.

Så jeres klub kan godt arbejde videre med at planlægge årets tur til Kibæk Cup.

Vi åbner for tilmelding på hjemmesiden www.kibaekcup.dk lørdag den 6. marts 2021 kl. 8.00.

Vi glæder os til at se jer igen i Kibæk til nogle fornøjelige fodbolddage.

Med venlig hilsen

Kibæk Cup udvalget

Kibæk Cup 2021 bliver afviklet i dagene 25. juni til 27. juni 2021. Her er Kibæk Krydsfelt omdrejningspunkt for vores årligt tilbagevendende cup.

Lørdag afvikler vi vores lørdagsstævne for U6-U9-spillere, hvor banerne ved Kibæk Krydsfelt summer af liv og glade dage og en masse fodbold og hygge.

Fredag, lørdag og søndag er det de større børns/unges tur til at prøve kræfter med fodboldspillet. Der afvikler vi nemlig weekendstævnet med en masse fodbold i aldersgrupperne U10-U16.

Deltagerne i weekendstævnet overnatter for langt de flestes vedkommende på Kibæk Skole, i Kibæk Krydsfelt samt forskellige steder indenfor Kibæks bygrænser. Derudover er der også en forældrecampingplads i umiddelbar nærhed af Kibæk Krydsfelt.

Alt i alt en weekend med fokus på fodbold, men der bliver også tid til at hygge med en masse glade cupdeltagere.

I cupudvalget er vi allerede i gang med de første forberedelser. Vi opdaterer løbende vores hjemmeside, når der er nyt til jer.

Vi i cupudvalget ser frem til at byde jer alle velkommen til Kibæk Cup 2021.

Hovedsponsor til
Kibæk Cup: