Velkommen til Kibæk Cup 2020

Kibæk Cup 2020 er aflyst grundet COVID-19

Det er med stor beklagelse for Kibæk Cup, vores samarbejdspartnere og ikke mindst de mange glade fodboldspillere, at vi desværre må aflyse Kibæk Cup 2020 grundet COVID-19.

Vi har et stort ansvar for de mange deltagere, trænere, forældre og frivillige til Kibæk Cup, og vi er derfor nødt til at tage myndighedernes anvisninger alvorligt og handle derefter.

Det ærgrer os, at vi i år ikke kan danne ramme om sport, fællesskab og sjove oplevelser til Kibæk Cup, men vi vil i stedet se frem til at afholde et sikkert og forsvarligt arrangement næste år.

Vi håber derfor på at se alle deltagere til Kibæk Cup i 2021, som vi afholder fra fredag den 25. juni til søndag den 27.juni 2021.

De hold, som allerede er tilmeldt, modtager snarest mail med oplysninger om tilbagebetaling af indbetalte gebyrer.

Vi ønsker jer alle en god og sikker sommer – pas godt på hinanden.

Kibæk Cup udvalget

Kibæk Cup 2020 bliver afviklet i dagene 26. juni til 28. juni 2020. Her er Kibæk Krydsfelt omdrejningspunkt for vores årligt tilbagevendende cup.

Her finder I vores invitation , som I kan sende rundt til interesserede deltagere. Kibæk Cup 2020 invitation.

Lørdag afvikler vi vores lørdagsstævne for U6-U9-spillere, hvor banerne ved Kibæk Krydsfelt summer af liv og glade dage og en masse fodbold og hygge.

Fredag, lørdag og søndag er det de større børns/unges tur til at prøve kræfter med fodboldspillet. Der afvikler vi nemlig weekendstævnet med en masse fodbold i aldersgrupperne U10-U16.

Deltagerne i weekendstævnet overnatter for langt de flestes vedkommende på Kibæk Skole, i Kibæk Krydsfelt samt forskellige steder indenfor Kibæks bygrænser. Derudover er der også en forældrecampingplads i umiddelbar nærhed af Kibæk Krydsfelt.

Alt i alt en weekend med fokus på fodbold, men der bliver også tid til at hygge med en masse glade cupdeltagere.

I cupudvalget er vi allerede i gang med de første forberedelser. Vi opdaterer løbende vores hjemmeside, når der er nyt til jer.

Tilmelding er åben – benyt dette link.

Vi i cupudvalget ser frem til at byde jer alle velkommen til Kibæk Cup 2020.

Hovedsponsor til
Kibæk Cup: