Velkommen til Kibæk Cup 2023

Tak for i år

Så er Kibæk Cup 2023 veloverstået. Og hvilken oplevelse, vi håber I alle har haft. Fra Kibæk Cups side vil vi gerne sige en stor tak til:

  • De mange fodboldspillere og vi håber, at I har nydt en masse fodboldkampe og det sociale mellem kampene
  • Forældre og andre tilskuere og vi håber, at I har nydt det rundt omkring på banerne
  • Kibæk Krydsfelt for at stå for super forplejning og servicering af vores mange besøgende
  • Vores mange frivillige, som er med til at gøre Kibæk Cup fantastisk. Uden jer kunne dette ikke lade sig gøre

Vi håber, at I vil sætte et stort kryds i kalenderen til 28. juni til 30. juni 2024, hvor vi igen skal afvikle Kibæk Cup.

Hilsen

Kibæk Cup udvalget

Glemte sager

Vi har fået indleveret en del glemte sager, som nu er i Kibæk Krydsfelt.

Hvis I har mistet noget, kan I skrive en mail til kontakt@kibaekcup.dk i løbet af uge 26. Pga. ferie kan vi dog ikke love, at mailen bliver besvaret omgående.

Vi opbevarer glemte sager indtil medio august, hvorefter vi sender det til genbrug.

Kibæk Cup 2023

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Kibæk Cup 2023 i dagene 23. til 25. juni 2023.

Her vil Kibæk Krydsfelt igen være omdrejningspunkt for vores årligt tilbagevendende fodboldcup. Kibæk Cup er et breddestævne, hvor alle aktiviteter og kampe foregår i og omkring Kibæk Krydsfelt og hvor vi lægger vægt på det sociale samvær. Vi henvender os som udgangspunkt ikke til liga-1-hold.

Lørdag afvikler vi vores lørdagsstævne for U6-U9-spillere, hvor banerne ved Kibæk Krydsfelt summer af liv og glade dage og en masse fodbold og hygge. Alle hold får 4 kampe ENTEN lørdag formiddag ELLER lørdag eftermiddag.

Fredag, lørdag og søndag er det de større børn/unges tur til at prøve kræfter med fodboldspillet. Der afviklet vi nemlig weekendstævnet med en masse fodbold i aldersgruppen U10-U16. Alle hold får 5 til 6 kampe fordelt på fredag, lørdag og søndag.

Deltagerne i weekendstævnet overnatter for langt de flestes vedkommende på Kibæk Skole, i Kibæk Krydsfelt samt forskellige steder indenfor Kibæks bygrænser og i gåafstand til Kibæk Krydsfelt. Derudover er der også en forældrecampingplads i umiddelbar nærhed af Kibæk Krydsfelt.

Alt i alt en weekend med fokus på fodbold, men der bliver også tid til at hygge med en masse andre glade cupdeltagere. Vi lægger desuden vægt på sund, ernæringsrigtig og børnevenlig mad til alle vores måltider, som bliver serveret i Kibæk Krydsfelt.

I cupudvalget er vi i fuld gang med forberedelserne. Vi opdaterer løbende vores hjemmesiden, når vi har nyt til jer.

Vi har lukket for tilmeldinger og kampprogrammet er blevet publiceret.

Vi i cupudvalget ser frem til at byde jer velkommen til Kibæk Cup 2023.

Hilsen
Kibæk Cup udvalget