Velkommen til Kibæk Cup 2024

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen til Kibæk Cup 2024, som vi afvikler i dagene fredag den 28. juni til og med søndag den 30. juni 2024.

Kibæk Cup startede tilbage i 1978, så det er blevet en fast tradition for mange klubber at slutte fodboldsæsonen i Kibæk.

Her er Kibæk Krydsfelt omdrejningspunkt for vores årligt tilbagevendende fodboldcup. Kibæk Cup er et breddestævne og vi henvender os derfor ikke som udgangspunkt til Liga-1-hold.

Lørdag afvikler vi vores lørdagsstævne for U6-U9-spillere, hvor banerne ved Kibæk Krydsfelt summer af liv og glade dage og en masse fodbold og hygge.

Fredag, lørdag og søndag er de de større børns/unges tur til at prøve kræfter med fodboldspillet. Der afvikler vi nemlig weekendstævnet med en masse forhold i aldersgruppen U10-U16.

Deltagerne i weekendstævnet overnatter for langt de flestes vedkommende på Kibæk Skole, i Kibæk Krydsfelt samt forskellige steder indenfor Kibæks bygrænse og i gåafstand til Kibæk Krydsfelt.

Derudover er der forældrecampingplads i umiddelbar nærhed af Kibæk Krydsfelt.

Alt i alt en weekend med fokus på fodbold, men der bliver også tid til at hygge med en masse andre glade cupdeltagere og -tilskuere.

Vi lægger desuden vægt på sund, ernæringsrigtig og børnevenlig mad til alle vores måltider, som bliver serveret i Kibæk Krydsfelt.

I cupudvalget er vi i gang med de første forberedelser. Vi opdaterer løbende vores hjemmeside, når der er nyt til jer.

Tilmelding er åben – benyt dette link.

Vi i cupudvalget ser frem til at byde jer alle velkommen til Kibæk Cup 2024.

Hilsen
Kibæk Cup udvalget

Hovedsponsor til
Kibæk Cup: