Fodbold forholdsregler COVID-19

Kære medlemmer

Myndighederne og DBU har udarbejdet et sæt retningslinjer for opstart af breddefodbolden, også kaldet Fodboldens corona-regler. De kan læses i på DBU’s hjemmeside https://www.dbu.dk/klubservice/fodboldens-corona-regler/
Vi følger disse, herunder:
  • Alle spillere og trænere vasker hænder/spritter hænder af, lige inden de kommer til træning.
  • Der er IKKE mulighed for at gå i bad eller klæde om i hallen til træning.
  • Drikkedunke skal medbringes fyldte hjemmefra og må ikke deles med andre.
  • Klubben stiller holdets egne bolde til rådighed til træningen.
  • Ingen træning for spillere/trænere, hvis man har haft symptomer på Covid-19 indenfor de sidste 48 timer. Hold dit barn hjemme, hvis der er tegn på sygdom i det hele taget.
  • Ingen træning eller kamp hvis der afventes coronatest (både som “nær” kontakt og i forbindelse med klasse/årgangs screening).  Klubben og trænere orienteres om dette.
  • Hvis en spiller eller en leder får konstateret COVID-19, skal klubben og trænere orienteres om dette.

De bedste hilsner

Fodboldudvalget
Kibæk IF

Forældre information Covid-19

Vigtig Info om Corona og Kibæk IF fodbold

Kibæk IF Fodbold følger DBU’s Corona protokol og myndighedernes anbefalinger.

Personer med symptomer på COVID-19 skal ikke møde til kamp eller træning. Personer må først møde til træning eller kamp igen 48 timer efter symptomerne er ophørt.

Personer, som kan defineres som ’nær kontakt’ til en smittet person, skal følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger for ”nære kontakter”.

Hvis man er ’nær kontakt’ til en smittet person, kan man ikke vide, om man er smittet, og derfor skal man opføre sig som om, man er smittet, indtil man har fået et negativt testresultat.

Det betyder, at man ikke kommer til fodbold, hvis man afventer svar på en corona-test. Har man allerede fået svar (“negativ” eller “ikke påvist”), er man selvfølgelig velkommen igen.

Vi følger skolens politik for screening af klasser/årgange, hvorfor der ligeledes skal foreligge negativt testresultat, eller 7 dages karantæne, selvom man ikke nødvendigvis var ”nær” kontakt med den smittede.

Er man søskende til hjemsendt, som venter på testsvar, kan man godt komme til fodbold.

Kampe skal aflyses hvis der foreligger mistanke om smitte i truppen, og ved konstatering af smitte skal der ske smittesporing mv. Der er derfor vigtig at fodboldafdeling og træner informeres hvis et medlem testes positiv eller afventer testsvar som ”nær kontakt”.

Blive hjemme fra fodbold hvis:

1. testet positiv for Coronavirus.

2. syg, sløj, eller udviser symptomer

3. hjemsendt til test via smittesporing ”nær kontakt”

4. hjemsendt til test via screeening af årgang i skole/dagtilbud

5. har en person i husstanden, som er testet positiv for coronavirus.

Ved kamp bedes i som forældre sørge for at holde god afstand. Området omkring midterlinjen er forholdt træner og spillere.

Spørgsmål kan stilles til fodboldformand@kif1900.dk

Dette opslag kan downloades via nedenstående link.

Mvh.

Niels Langkjær

Kibæk IF Fodbold

Opstart af fodbold sæson 2020-2021

Endelig starter den nye sæson og vi er igen klar til at få gang i bolden. Corona epidemien har jo desværre ikke forladt os endnu og derfor gælder stadig de nedenstående råd og vejledninger. Vi vil nøje følge udviklingen og holde jer opdaterede her igennem.

Inden længe starter det store arbejde med at få anlagt den nye kunststofbane. Den kommer til at ligge hvor vores nuværende bane 4 er. Dette betyder at så snart de går i gang med arbejdet, kan vi ikke længere benytte os af bane 4 og bane 7. Arbejdet med den nye bane kan desværre også medføre andre gener da de store maskiner kommer til at skulle køre frem og tilbage igennem anlægget. Dette er noget vi må finde os i, imens arbejdet står på. Til gengæld kan vi glæde os over at vi vil kunne spille fodbold udenfor igennem hele vinteren. Vi undskylder de gener der måtte komme.

Kibæks U15 piger blev Jyske mestre

U15 pigerne gjorde det igen. Nu kan de med stolthed kalde sig vindere af det Jyske mesterskab, med en flot sejr i finalen over Aabenraa. Endnu engang vil vi ønske stort tillykke.

Vil du være fodboldtræner?

At være træner er givende på mange måder. Mange sjove, spændende og udfordrende oplevelser. Arbejdet med spillerne, samarbejdet med de andre trænere og forældre. Du behøver ikke være bange for ikke at have de rette kvalifikationer. Kibæk IF tilbyder træner kurser, øvelsesbank osv. i samarbejde med DBU. Du kan altid hente hjælp og sparring hos udvalget og de andre trænere. Har du mod på det? Så tryk på knappen ovenfor for mere info eller kontakt fodboldudvalget. Vi glæder os til at tage godt imod dig.

U15 pigerne vinder puljen

Kibæk’s U 15 piger vinder puljen og kvalificere sig til Jysk Mesterskab.
En sæson som sluttede af med en afgørende sejr hjemme mod puljens dengang nr 1.
Stort tillykke til pigerne.

U 13 pigerne har kvalificeret sig til regionsfinalen !!

Efter en helt forrygende indendørs turnering, har træner Allan Pedersen igen ledt et pigehold hele vejen til regions finalen. Denne gang drejer det sig om U13 pigerne som skal kæmpe om finale pladserne. Det gør de søndag d. 3 februar 2019 i Mejrup.

Vi ønsker pigerne Held og Lykke..

Omtale fra kampe, stævner og andet

Vi modtager meget gerne fotos og omtaler fra kampe, stævner, overnatninger eller andre former for fodboldrelaterede arrangementer så vi kan opdatere hjemmesiden her eller vores facebookside. Du kan maile fotos og tekst til stina-s@hotmail.com
Vi glæder os til at høre fra jer!

Kontingent

Tilmeld dig og prøv 2 træningsuger fra sæsonstart. Er det ikke noget for dig, får du pengene tilbage.
Kontingent er helårlig og skal være indbetalt senest 2 træningsuger efter sæsonstart. Ingen spiller kampe uden at have betalt kontingent. Spilleren tilmelder sig holdet og indbetaler kontingent.
Kontingent inkluderer 1 x ugentligt indendørs træning fra ca. november til februar, hvis det er muligt at stille hold og træner i de pågældende årgange. Indendørs træning afvikles fredag og evt. lørdag. Træningstider offentliggøres omkring uge 42.

U 15 pigerne har kvalificeret sig til regionsfinalen !!

Efter en helt forrygende indendørs turnering, og med 9 vundne kampe, har U15 pigerne kvalificeret sig til regions finalen.

Finalen afholdes på hjemmebane Søndag d. 20 januar fra kl. 14.00

Pigerne har brug for Kibæks fulde opbakning så kom og vær med og støt op om pigerne…

Velkommen til fodbold i Kibæk Idrætsforening

Kibæk IF Fodbold tilbyder dig et sportsligt og socialt sammenhold, hvor oplevelserne gennem holdsporten styrker dig som aktiv spiller og inddrager dig i et klubfællesskab. Her er der plads til ALLE, uanset om du spiller fodbold for at dyrke det sociale, eller du gerne vil udvikle dig inden for sporten. Vores kompetente trænere står klar til at tilbyde dig spændende fodboldoplevelser, som udover de ugentlige træningsdage og turneringskampe også giver dig mulighed for at deltage i fodboldstævner både indenlands og udenlands.

Forældreopbakning er en vigtig del af at spille fodbold i Kibæk Idrætsforening

For at opretholde en  velfungerende fodboldafdelingen i Kibæk Idrætsforening er vi afhængig af en god forældreopbakning. Så vælger du at lade dit barn gå til fodbold vil det også inkludere en indsats fra din side.

Oftest er det én eller flere forældre der tilbyder at træne holdet  eller klare de adminstrative opgaver omkring kampe og stævner. Ligesom hvert hold har én forældrerepræsentant i fodboldudvalget. Udvalgets arbejde er fordelt på mange personer og du vil få ansvaret for et specificeret område og deltage i ca. 5 udvalgsmøder og 2 trænermøder pr. år.

Trøje-vask og kørsel til kampe fordeles med en turnusordning blandt forældrene. Den gode forældreopbakning er med til at give dig både sjove og gode sportslige oplevelser sammen med dit barn, dit barns kammerater og deres forældre.

KIF sætter vi stor pris på, at du og din familie er aktive medspillere udenfor banen og at I deltager i fællesskabet, for derved at medvirke til et fortsat aktivt og udviklende klubliv. Vi afholder årligt Kibæk Cup, hvor man både kan deltage som spiller eller frivillig hjælper.

Fair play

Det at spille fodbold i Kibæk IF betyder, at vores fodboldspillere blandt andet opnår kammeratskab med medspillerne. Samtidig lærer vores fodboldspillere, hvordan de skal opføre sig i sjove og knap så sjove situationer – som gode tabere og vindere. Desuden lærer vores fodboldspillere at have respekt for kampledere/dommere, medspillere, modspillere og trænere. Alt sammen værdier, der styrker fodboldspillerne i sociale sammenhænge – også uden for fodboldbanerne.