Velkommen til Cirkusklub i Kibæk Idrætsforening

Har du lyst til at prøve kræfter med cirkusartisteriet? Så kom og vær med i Kibæk IF Cirkusklub.

Alle træninger starter med fælles opvarmning og fælles afslutning. Vi træner akrobatik, luftnumre, enhjulet-cykel, diabolo, jonglering og hvordan man fremfører et fedt show. Vi har fokus på fællesskab og at have det sjovt sammen. Da cirkus involverer mange discipliner, vil der naturligt være tider, hvor man må arbejde på egen hånd. Men vi stræber efter at lave mindre træningsgrupper, så der kan være fokus på alle. Vi arbejder som gruppe og vi lærer af hinanden.

Vi vil tage ud og optræde med andre cirkusklubber, når der er mulighed for det. Derudover vil I blive inviteret til forskellige aktiviteter fx workshops, ture til cirkusfabrikken og lignende.

Kontingent: kr. 300,-  pr. halvår (OBS! Der er kun plads til 4 i alderen 4-7 år). Næste sæson er fra august 2024 til januar 2025.

Træningstider og opstart annonceres i slutningen af uge 32.

Der kan forekomme ændringer af træningstider, hvis vi fx bruger ekstern trænere. Send en SMS til træner Anita Lund Kjær på 3061 6595, hvis du ønsker at prøve at være med.
Træningstur den 27. oktober til den 29. oktober på Cirkusfabrikken. Vi overnatter og har fælles træning i alle discipliner. Der vil være en egenbetaling på omkring 400 kr.
Vi har opvisning den 17. august og formodentlig i december.
Øvrige vigtige datoer: 21.-25. februar 2025, 29. maj – 1. juni 2025, 29. juni – 5. juli 2025.

Hovedtræner: Anita Kjær
Anita har hovedansvar for træninger og opvisninger. Hun hjælper hovedsageligt med akrobatik, performance og sammensætning af shows.

Lufttræner: Emily Lund Kjær.
Emily har trænet i to år. Hun kan træne hoop, stof og trapez. Derudover er hun dygtig til akrobatik.

Jonglering, flowersticks og diabolo: Jonas

Jonas er gøgler med speciale i jonglering. Han har gøglet i lige over 5 år og har jongleret med nogle af verdens bedste jonglører. Han har lidt erfaring med cirkus workshop og forestillinger. Hans motto er: alt der kan jongleres med skal jongleres med.

Instruktør:
Anita Lund Kjær
Tlf. 30 61 65 95

Hjælpeinstruktør:
Emily Lund Kjær

Hjælpeinstruktør:
Jonas Lodberg