Kibæk Fotoklub og Kibæk Idrætsforening er helt ekstremt glade for at kunne sige velkommen til den internationalt kendte naturfotograf, foredragsholder og eventyrer

Helle Løvevild Golman

med foredraget: WHAT YOU LOVE – YOU WILL PROTECT – bagefter vil du forstå, hvorfor kærlighed kan flytte bjerge.

Torsdag den 28. marts 2019 kl. 19.00 i Kibæk Krydsfelt

Billetpris: voksne 100,- / børn (t.o.m. 16 år) 50,-. Billetter kan købes ved døren, samt i forsalg hos Kibæk Bageri. Du kan også købe din billet herunder. VIGTIGT: Du skal bruge dit Conventus login fra KIF for at foretaget købet.

Helle er professionel naturfotograf og giver et brag af et foredrag med masser af fantastiske billeder og ligeså fantastiske historier fra hendes og hendes mand Uri Løvevild Golmans rejser med Project WILD, hvor de fotograferer verdens sidste vilde steder og truede dyr.

Kibæk Idrætsforening og Kibæk Fotoklub støtter Helle og Uris arbejde ved at donere hele aftenens overskud til WILD Fonden, som er en fond etableret af Helle og Uri, der skal arbejde for naturbeskyttelse på alle kontinenter.

Program

  • 18.00 Dørene åbnes med mulighed for at købe aftensmad i Kibæk Krydsfelt, besøge stande fra aftenens sponsorer og købe Helle og Uris dejlige bog “Wild Africa”.
  • 19.00 Foredrag i billeder og ord
  • 19.45 Pause med mulighed for forfriskninger samt besøge sponsorernes stande
  • 20.00 Foredrag 2. del
  • 21.00 Afslutning

Undervejs svarer Helle gerne på spørgsmål om alt fra dyr til kameraindstillinger og fotoudstyr.

Ændringer til programmet kan forekomme.

Om Helle og Uri

Foto: Helle Løvevild Golman og Uri Løvevild Golman

Helle og Uri er blandt andet kendte fra udsendelserne “Vores Vilde Verden” på TV2, hvor seerne kunne følge dem helt tæt på bjørne, ulve, jaguarer og mange flere dyr på kryds og tværs af mange kontinenter.

De er begge fotografer for National Geographic, Canon Ambassadører og medlemmer af Kvindelige Eventyrers Klub (Helle) /  Eventyrernes Klub (Uri) og arbejder halvdelen af året med at fotografere de mest fjerne områder af kloden, mens den anden halvdel bruges hjemme i Danmark med at skrive artikler og bøger.

Deres fælles mål og drivkraft med fotografi er at promovere naturbevarelse og kærlighed til naturen. Dette har de formuleret i et smukt mantra.

Project WILD

Project WILD er Helle og Uris opkald til verdens ledere og os alle sammen om at passe på vores fælles jord. Det gør de ved at tage fantastiske billeder af truede dyr og samtidig fortælle historien, at dette smukke er ved at forsvinde, og at vi som mennesker må gøre noget for at bevare det.

Billederne fra Project WILD bliver til en (meget stor) bog, som skal gives til verdens ledere sammen med en fyldepen, som symbol på, at der skal tages vigtige beslutninger, for at redde alt det smukke, som bogen indeholder.

Læs mere

Læs meget mere om Helle og Uri Golman og Project WILD på www.weareprojectwild.com eller på facebook.