Nyhedsbreve fitness – Kibæk idrætsforening

Oktober 2014

I dette nyhedsbrev kan du læse om:
• ADD – Anti Doping Danmark
• Centerets åbningstider
• Centeret skal males, der lukkes 1 dag
• Kostvejledning
• Oprydning
• Brug instruktørerne

Medlemsskab af ADD – Anti Doping Danmark
Vi er blevet medlem af ADD – Anti Doping Danmark. Det har betydet en ændring af vores regelsæt, som du bedes læse. Det skal stærkt understreges at medlemsskabet er kommet til som forebyggende og ikke fordi vi oplever problemer.

Centerets åbningstider
Der er åbent alle dage i centeret til kl. 22.00, hvilket betyder, at du skal være ude og færdig med omklædning kl. 22.00. Desværre oplever vi, at medlemmer træner i centeret til senere end åbningstiden – dette vil vi gerne henstille til ophører.

Centeret skal males, der lukkes 1 dag
Vi er nu godt i gang med fjerde år med Kibæk IF Fitness og for at bevare centeret pænt og indbydende skal der males.
Vi lukker for adgang til træning fra søndag den 2. november kl. 20.00 til og med mandag den 3. november og tilbyder til gengæld et nymalet og helt rengjort center fra tirsdag den 4. november. God træning.
(NB! Stram op, Boost Your Body, Motionsboksning samt indoor cycling kl. 20.00 gennemføres).

Kostvejledning
Som medlem af Kibæk IF Fitness har du mulighed for at få råd og vejledning af kostvejleder Conny Møldrup. Hun har træffetider i centeret og det er nødvendigt at booke en tid. Dette gøres i bemandingstiden. Måske du gerne vil opnå vægttab, måske du har brug for kontrol med din vejning, måske du har brug for at tage på. Book en tid og få rådgivning.

Oprydning
Vi er desværre fortsat plaget af, at der af og til ikke er sat redskaber, vægtskiver osv. på plads i centeret, når de første medlemmer møder ind om morgenen. Det er vi rigtig kede af, og vi gør os mange overvejelser om, hvordan vi kan komme det til livs. Der er INGEN ansat til at rydde op efter nogen. Alle instruktører og alle udvalgsmedlemmer er frivillige og ulønnede, så det er op til det enkelte medlem. Vi håber, at I vil huske hinanden på det, når I træner. På forhånd tak.

Brug instruktørerne
Hvis du træner som du plejer at gøre, får du de resultater du plejer… Instruktørerne er til for dig. Det betyder at du kan trække på deres viden, så du får mest mulig ud af din træning. Når du dine træningsmål? Vil du udskifte øvelser? Tag kontakt til instruktørerne i bemandingstiden og få hjælp.

Rigtig god træning til alle
Fitnessudvalget

December 2013

dette nyhedsbrev kan du læse om:
• Nye cykler og intro-hold
• VIND 1 måneds fri kontingent
• Holdtræning
• Oprydning
• Nøglebrikken er personlig
• Brug instruktørerne
• Åbent hus

Nye cykler og intro-hold
I begyndelsen af december tog vi 16 spritnye Tomahawk-cykler i brug på vores indoor cycling-hold. De gamle cykler havde omkring 10 år på bagen, var slidte og trængte til udskiftning. Der er udpræget begejstring for de nye cykler, der  har en fantastisk komfort samt muligheder for at sammenligne din træning fra gang til gang.
Glæd dig til træning med fokus på forbedring af kredsløb, øget forbrænding og dermed vægtregulering.
For at du kan komme så godt i gang som muligt,
har vi GRATIS INTRO-HOLD

• Lørdag den 11. januar kl. 10.00-10.30
• Lørdag den 18. januar kl. 10.00-10.30
• Lørdag den 25. januar kl. 10.00-10.30

Vi anbefaler, at du møder op til et af ovenstående hold, hvis du aldrig har prøvet indoor cycling før, ønsker at blive medlem eller blot har brug for en nøje intro til indstilling af cyklen, høre om træningen osv.

VIND 1 måneds fri kontingent
I januar, februar og marts kårer vi månedens cykelist. Det betyder ganske enkelt, at vi hver måned kårer det medlem, der har været med på flest indoor cycling-hold. Det eneste du som medlem skal sørge for, er at registrere dig hos instruktørerne, når du er på hold.

Holdtræning
Der er rigtig megen frihed i at træne i fitness-centeret på de tidspunkter, der lige netop passer dig. Vi vil dog gerne opfordre til at prøve de holdtræningstilbud vi har – Boost Your Body, Mave/ryg, Tabata, Styrk din korp og Boldhold. Du kan læse mere om holdende og tilmelde dig på www.kif-1900.dk/fitness

Holdtræning kan være en god mulighed for at træne anderledes end du plejer og dermed opnå større resultater.

 Oprydning
Desværre oplever vi af og til, når de første medlemmer møder ind om morgenen, at centeret ikke er ryddet op. Vi vil kraftigt henstille til, at du rydder op efter dig selv, når du har trænet. Det gælder bl.a. at hænge vægtskiver på plads, stille bænke på plads osv.

Nøglebrikken er personlig
Vi kan ikke sige det tydeligt nok. Din nøglebrik er personlig: Den må ikke lånes ud og du må ikke lukke andre ind, der ikke har betalt.

Dagsbillet
skal ALTID købes på hjemmesiden, hvorefter gæster kan få adgang ved at sms til det telefonnummer der står på døren til centeret. Du må som medlem IKKE lade dem gå ind sammen med dig. Registreringen er nødvendig.

Brug instruktørerne
Instruktørerne er til for dig. Det betyder at du inkl. dit medlemsskab kan trække på deres viden, så du får mest mulig ud af din træning. Når du dine træningsmål? Vil du udskifte øvelser? Tag kontakt til instruktørerne i bemandingstiden og få hjælp.

Åbent hus
Torsdag den 9. januar kl. 16.30-19.30 holder vi åbent hus i centeret. Måske du kender nogen, der ønsker at komme i gang med fitness. Vær med til at brede budskabet.

På åbent hus-dagen står instruktører klar til at hjælpe med indmelding, fortælle om medlemsskab og de muligheder for træning det giver.

Vi ønsker alle et godt nytår
Fitnessudvalget

Marts 2013

Kalenderen siger forår, men hvor bliver det af. Vi kan konstatere, at der bliver trænet flittigt i vores center. Det vidner service på maskinerne om, idet tællerne viser, at der siden begyndelsen i august 2011 er blevet gået/løbet 20.000 km på de to løbebånd. Det er imponerende.

I dette nyhedsbrev kan du læse om:

• Holdtræning forår/forsommer
• Indoor cycling – nyhed
• Aflysning af hold
• Tilfredshedsundersøgelse

Holdtræning forår/forsommer
Mandag kl. 18.15-19.00
Sommerform med fokus på mave, ryg, arme og ben.
Skiftende instruktører. Opstart 8. april

Torsdag kl. 17.00-17.45: Tabata/cirkeltræning.
Skiftende instruktører. Opstart 11. april.

Outdoor fitness. Skiftende instruktører.
Opstart medio april. Hold øje med hjemmesiden.

Graviditets-/efterfødselstræning.
Instruktør Anita Kjær. Programsættes snarest.

Se omtale af holdene HER. 
Husk holdtræning er inkluderet i dit abonnement.

Indoor cycling – nyhed
Der er opsat nye holdtider i oversigten over indoor cycling. Følg med på hjemmesiden og book dig en plads på et af de mange hold. Som noget nyt lancerer vi også et hold onsdag morgen kl. 6.00-6.45. Så kom frisk når skiftende instruktører giver den gas inden en ny dag for alvor begynder.

De nye holdtider indenfor indoor cycling har opstart uge 14.

Aflysning af holdtræning
Alle hold i Kibæk IF Fitness gennemføres, når minimum 6 medlemmer er tilmeldt. Det er op til vore instruktører, om de vil gennemføre med færre antal deltagere. Evt. aflysning af hold ved for få detagere, vil kunne ske fra aftenen før og fremad.

Tilfredshedsundersøgelse
Vi gennemfører pt. en tilfredshedsundersøgelse blandt medlemmerne, og du skulle gerne have fået et link tilsendt. Hvis du endnu ikke har fået svaret, vil vi gerne opfordre dig til at deltage, for at få svar fra så mange som muligt. Alt sammen i bestræbelserne  på at optimere forholdene i vores center.

Du kan deltage på følgende link:
https://www.surveymonkey.com/s/86L6ZGS

Venlig hilsen
Fitnessudvalget

September 2012

På trods af sommer og sommerferie har der været liv i centeret gennem de seneste måneder, omend i mindre målestok end normalt. Det er glædeligt, at der bakkes op om Kibæk IF’s tilbud om motion.

September-nyhedsbrevet indeholder info om:

• Betalingskort
• Nye åbningstider
• Åbent hus datoer
• Dagsbillet
• Holdtræning

Betalingskort
Betaling af fitness-adgang kan kun ske med et betalingskort. Vi accepterer nu flere forskellige til løbende betaling af abonnement. Se mere herom på www.kif-1900.dk/fitness/tilmelding

Nye åbningstider
På opfordring fra flere medlemmer åbner centeret nu en halv time tidligere. Det betyder, at der hver dag er åbent kl. 5.30-22.00.

Åbent hus
Igen i dette efterår holder vi åbent hus for nye medlemmer. Lørdag den 15. september kl. 13-16 er der åbent hus for alle. Onsdag den 3. oktober kl. 9.00-11.00 er der 60+ åbent hus.
Ved begge arrangementer vil instruktører være klar til at vise rundt og fortælle. Kender du nogen, der gerne vil være medlem, så nævn evt. datoerne for dem og husk, at de altid er velkommen på almindelige hverdage, hvor vi har bemanding på.

Dagsbillet
Det er nu muligt at købe dagsbilletter til centeret. Prisen er 65 kroner og købet foregår via KIF’s hjemmeside under fitness/tilmelding. Når købet er aktiveret (senest en time efter køb) har gæsten adgang resten af den pågældende dag. Adgang sker ved at gæsten ringer til det telefonnummer, der er noteret ved fitness-døren, hvorved døren låses op. Bemærk at yderdøren ikke kan låses op med en gæsteadgang.

Holdtræning
Fra uge 36 er der atter fuld gang i holdtræningen, der er inkluderet i dit abonnement.
Måske er du vant til at gå på hold under fitness, måske du er helt ny. Du er velkommen på alle hold og du kan læse mere om holdene på dette link
http://www.kif-1900.dk/Holdbeskrivelser
Husk at booke for at være sikker på en plads.

På udvalgets vegne
Conny Møldrup

Februar 2012

I fitnessudvalget under KIF glæder vi os stadig over den enorme opbakning, der er til centeret.
Du er altid velkommen til at henvende dig til udvalg eller instruktører, hvis du har kommentarer, spørgsmål eller noget du ønsker uddybet.

Dette nyhedsbrev indholder info om
• Sund og slank-hold
• Fysioterapeut tilknyttet
• Årsmøde i KIF
• Nyt Dankort
• Fyldte hold
• Musik i centeret
• Nyheder

Sund og slank-hold
Mandag den 27. februar kl. 19.00-ca. 20.30 har vi info-møde om vores nye hold i KIF, “Sund og Slank”. Det er et hold, hvor du kan få råd og vejledning i sund levevis samt hjælp til et vægttab og ændring af livsstil. Underviser er Margaret Langemose, der er uddannet sygeplejerske og indenfor kostvejledning. Holdet er et åbent hold, og altså ikke en del af Kibæk IF Fitness og det månedlige medlemsskab.
Holdet starter torsdag den 1. marts kl. 17.00-ca.18.30 – 12 gange i alt. Hold øje med hjemmesiden og pressen

Fysioterapeut
Bent Skovgaard Hansen, der er fysioterapeut er netop tilknyttet centeret. Han har 20 års erfaring både fra egen klinik og fra offentlig regi. Bent hjælper gerne med træningen, når der er særlige hensyn at tage. Se hjemmesiden for Bents vagter.

Årsmøde
Der er årsmøde/generalforsamling i Kibæk IF tirsdag den 21. februar kl. 19.15 på Mellemtorvet i Kibæk Skole. I forbindelse med årsmødet er der et indlæg ved Susanne Schrøder om emnet: Stop stressing – start living. Vi håber at se dig til en spændende aften. Udvalgsposter er bemandet, så du kan roligt møde op!

Nyt Dankort
Har du fået eller skal du have nyt Dankort, skal du være opmærksom på din løbende betaling, der derved stoppes. Det betyder, at dit nøglekort spærres, så du ikke kan komme ind.
Ved nyt Dankort skal du gå på
– www.kif-1900.dk/fitness
– medlemslogin og vejledninger
– vejledning for ændring af kortoplysninger, f.eks. ved nyt Dankort
På den måde sikrer du dig, at din løbende betaling og dermed din træning kan fortsætte.

Fyldte hold
Vi oplever rigtig stor søgning til vore indoor cycling samt puls og styrke hold. Det er dejligt.
Hold øje med hjemmesiden om nye og ekstra hold. Se f.eks. de nye søndagstræninger (bjergtræning), 4 gange i alt, fordelt over søndage i februar og marts.
Vi vil gerne henstille til, at du får dig meldt fra, hvis du bliver forhindret i et hold, som du er tilmeldt. Desværre oplever vi udeblivelser, og det er synd for de medlemmer, der gerne ville have været afsted.

Musik i centeret
Der spilles radio i centeret på et indstillet lydniveau. Ønsker du at høre anden musik, evt. højere eller lavere, beder vi dig selv medbringe afspiller og så anvende hørebøffer.

Nyheder
Her i løbet af februar/marts får vi som tidligere meddelt:
– Squat-stativ til fritstående træning
– Leg Raise Chair
– Z-vægtstang
– Bodybarer til holdtræning
På holdtræningssiden arbejder vi på at etablere
– outdoor-fitness
– bikiniklar
– mave/ryg.
Disse hold forventes at starte medio marts/primo april

Vi glæder os til at se dig til træning i Kibæk IF Fitness – og husk, at den bedste træning er den, der bliver gjort.

På udvalgets vegne
Conny Møldrup

December 2011

Vi har snart været i gang i 4 måneder og opbakningen er helt enorm. Det glæder vi os naturligvis meget over. Vi håber, du nyder at komme i centeret og får udbytte af din træning. Husk, du er altid velkommen til at kontakte instruktører og udvalgs-medlemmer, hvis der er noget du ønsker svar på eller belyst.

Nyhedsbrevet indeholder noget om
• Gæstebillet
• Nye maskiner
• Pause i medlemsskab
• Nyt Dankort
• Kredsløbstræning/ opvarmning
• Et center for medlemmer

Gæstebillet
Vi har siden åbningen arbejdet på at kunne sælge gæste-billetter online. Conventus kan ikke håndtere dette endnu, men i udvalget har vi besluttet at sælge gæstebillet til centeret her til juleferien. Det har været et massivt ønske fra mange medlemmer, at de kan tilbyde familien at komme med til træning.
En gæstebillet gælder fra lørdag den 17. december til og med tirsdag den 3. januar.
Der udleveres ingen nøglebrik, idet en gæst ALTID skal træne sammen med et medlem!
Prisen for gæstebilletten i den nævnte periode er kr. 200,-.
Gæstebilletten købes kontant i centeret fra mandag den 12. december til og med torsdag den 15. december mellem kl. 16.00 og 20.00. Gæstebilletten skal forevises på forlangende.

Nye maskiner
Der er julegaver på vej til jer alle i centeret. Vi har netop indkøbt flere nye maskiner og udstyr. I løbet af januar/februar får vi:
– Suunto puls-udstyr til Indoor Cycling
– Squat-stativ til fritstående træning
– Leg Raise Chair (mave og triceps)
– Scott Curl (Biceps)
– Z-vætgstang
– Bodybarer til holdtræning, så der er masser af nyheder
at glæde sig til.

Pause i medlemsskab
Fra første januar er det muligt at sætte medlemsskabet på pause uden at skulle betale nyt indmeldelsesgebyr.

Nyt Dankort
Har du fået eller skal du have nyt Dankort, skal du være opmærksom på din løbende betaling, der derved stoppes. Det betyder at din nøgle spærres, så du ikke kan komme ind.
Ved nyt Dankort skal du gå på
• www.kif-1900.dk/fitness
• medlemslogin og vejledninger
• Vejledning for ændring af kortoplysninger f.eks. ved nyt Dankort
På den måde sikrer du dig, at din løbende betaling og dermed din træning kan fortsætte.

Kredsløbstræning/opvarmning
Oplever du kø ved cardiomaskinerne er du velkommen til at benytte dig af cyklerne, der står i indoor cycling-lokalet. De må altid bruges, når der ikke er holdtræning. Samtidig vil vi gerne opfordre til at deltage på indoor cycling-holdene. Her får du masser af kredsløbstræning, og dette kombineret med vægttræning giver et godt udbytte. Har du spørgsmål til indoor cycling, så spørg instruktørerne.

Et center for medlemmer
Vi vil gerne minde om, at al træning kun er for medlemmer og at at det er bortvisningsgrund at tage nogen med ind og træne, uanset om det er familie eller venner.

Glædelig jul og godt nytår ønskes af
Fitnisse-udvalget i KIF