Holdfotos 17/18

Her finder du holdfotos fra sæsonen 2017/18.

Fotograf: Jørgen Vestergård

Årets trænerpokal

Stort og velfortjent tillykke til Kathrine Thomsen og Mathilde Barslund med kåringen som årets træner…. i år kalder vi det så årets trænerteam 😉 Kathrine og Mathilde er begge startet som spiretrænere i KIF Gymnastik, fedt I holder ved og nu er super kompetente trænere på rytmedelen af Team Gym. I er for seje!

Årets hjælpetrænerpokal

Også et stort og velfortjent tillykke til Lone Strandbjerg der er ihærdig og vellidt hjæletræner på to børnehold. Tak for din flotte indsats Lone, din gode hjælp er påskønnet af både børn og voksne.

Fede fotos fra årets gymnastikopvisning i Krydsfeltet

Lørdag den 17. marts var ikke mindre end 19 hold på gulvet til vores store hjemmeopvisning. 15 af vores egne dygtige hold og 4 forrygende gæstehold fra  hhv. Staby Efterskole, Vedersø Efterskole samt Mini Rep og After Rep. tak fordi I alle gav jer max, det var en stor fornøjelse at være tilskuer.

Kibæk Fotoklub mødte talstærkt op og har fanget store og små gymnaster. kæmpe hold, seje moves og flotte spring. 1000 tak fordi I bakker op om vores opvisning og foreviger den  Du kan se de mange fotos her.

1000 tak til de mange frivillige der hjalp både før, under og efter opvisningen med alt det praktiske.