RYTME D 18+

Hej alle I søde damer.
På søndag er der 2. træning for Rytme D.
Vi står i den lidt ærgerlige situation, at der i øjeblikket er for få aktivt tilmeldte på holdet. Mathilde og jeg har glædet os helt vildt, og vi vil rigtig gerne stå med et foreningshold; men vi må også bare erkende, at det nuværende antal gymnaster simpelthen er for lidt. Det er ikke sjovt for hverken jer eller os trænere. Derfor har vi nu, i samarbejde med udvalget valgt at sige, at såfremt der ikke, inden fredag d. 2 oktober, er det ønskede antal aktivt tilmeldte på Conventus, så bliver holdet for i år ikke gennemført. De tilmeldte får besked fredag, om holdet afholdes eller ej.
HUSK – I SKAL være tilmeldte på Conventus, grundet smitteopsporing!! Man har ikke adgang til træning, hvis ikke man er aktivt tilmeldt. Man kan selvfølgelig få pengene igen, hvis holdet ikke er noget for en alligevel.
Vi HÅBER selvfølgelig ikke på en nedlukning, men vi ved godt, at meget er anderledes og det er også helt i orden, at gymnastikken ikke er det, der fylder mest i år. Alligevel håber vi, at I vil give jer selv lov til at komme over og fyre den af to timer, hver tredje søndag. Vi vil nemlig rigtig gerne fyre den af sammen med jer!
Vi glæder os til at se jer.
Hilsen
Mathilde og Katrine

Så er der åben for tilmelding til gymnastikholdene 🙂

Husk at du/dit barn SKAL være tilmeldt holdet på Conventus inden du/dit barn møder op til første træning. Dette er vigtigt hvert år, men på grund af Covid-19 er det virkelig vigtigt i år. Hvis vi skulle komme til at stå i den situation, at der er en gymnast der på et tidspunkt testes positiv, så skal vi kunne finde frem til hvem der er på holdet og give informationer om dette. Såfremt du/dit barn ikke er tilmeldt den første aften, vil du/dit barn ikke få mulighed for at deltage i træningen. Vi følger de angivne retninglinjer i forhold til Covid-19 og alle redskaber der anvendes rengøres mellem hvert hold.

Se gymnastikafdelingens retningslinjer i forhold til Covid-19 HER

Tilmelding kan gøres HERCorona eller ej – Trænerpokalerne vil gymnastikudvalget uddele

Gymnastikudvalget valgte trods aflyst gymnastikopvisning, at vores træner pokaler skal uddeles. Dette skete i weekenden hvor 3 meget kompetente trænere blev overrasket hjemme med pokal og rosende ord.

Ung træner pokal 2019/2020
Årets pokal går i år til en en pige, som har været meget aktiv i Kibæk Gymnastik siden barnsben. Hun møder altid op til træningerne top engageret, om det er som aktiv gymnast eller som træner. På holdet som træner er hun en knag til at tage sig af det praktiske og laver serier og lege til pigerne, som gør at de udvikler sig som gymnaster.
Vi ønsker dig et fantastisk år på efterskolen, og håber du vil komme tilbage med med endnu mere energi og nye erfaringer som træner i Kibæk.
Årets ung træner pokal går i år til: Lærke Arvad

Træner pokal 2019/2020
Årets træner pokal går i år til et makkerpar, som har været aktive trænere i KIF i mange år. De formår at fange målgruppen 50+. Det er vigtigt, da netop denne gruppe har en god effekt i at holde sig i gang. Men det bedste er, at alle gymnaster kan være med på det niveau , som de er på. Dette sker med en god stemning på holdet, sved på panden og focus på social samvær. Det skal være sjovt at være aktiv og det formår vores kompetente trænere.
Vi håber på mange flere års samarbejde i KIF
Årets træner pokal går til: Grethe Kristiansen og Ellen Møller


Årets træner pokal 2019

Årets trænerpokal gik i år til trænerteamet Carina N. Pedersen og Susanne Schulian.

Et trofast trænerteam som har prøvet forskellige hold med øje for musik, dans og
bevægelse. Der er altid smil og latter og en utrolig gå-på-mod og lyst til at prøve
nyt. De gør at det er sjovt at bevæge sig til musik. De arbejder utrolig godt sammen
og tager gerne på kursus for at skabe de bedste rammer for børnene. De giver en
god stemning blandt instruktører, udvalg og på deres hold. Pokalen gives med
stor anerkendelse og ros for deres kæmpe indsats

Årets ung træner pokal 2019

Årets ung træner pokal gik i år til Emma Skjærbæk

Gymnast i Kibæk IF siden hun var helt lille og senere som spiretræner, hjælpetræner og nu ung
træner på 2 hold. Hun deltager selv på hold i Kibæk IF samt DGI Hammerum Junior. Hun er vellidt
af sine gymnaster og dygtig til at lære fra sig. Hun er selv meget dygtig til rytme og det smitter
af på holdene. Hun sagde ja til at tage udfordringen, da springmix stod og manglede en træner
til rytme, selv om hun havde et andet holdt og selv var blevet udtaget til “De 24” på juniorholdet.
Heldigvis har hun sagt ja til at tage et år mere som træner Kibæk. Tak for en kæmpe Indsats, Emma

Holdbilleder 2018/2019