Verdensholdet, en oplevelse for livet – spændende foredrag med Anton Khorami

Af Emma Skjærbæk

Anton Haag Khorami besøgte Kibæk Krydsfelt for at fortælle om de mange oplevelser, man får, når man er en del af DGI`s 11. verdenshold. På en sjov og spændende måde fortalte Anton om nogle hovedpunkter fra turen bla. træningslejr, transporten, workshops, shows osv.

En fysiks hård og nervepirrende udtagelsesweekend, endte ud med at Anton modtog beskeden om sin optagelse på verdensholdet i Føtex i Aahus, hvor det var svært at dæmpe glæden over beskeden. Turen startede med 2 mdr. træningslejr, hvor der var fokus på at lære hinanden at kende og selvfølgelig lære de forskellige serier. Da det er vigtigt at være i god form, er der udover træningerne også styrketræning.

Anton viste billeder af de anderledes måder, som de blev transporteret rundt i de forskellige lande. Undervejs boede de mest hos værtsfamilier og nogle gange på hoteller. Maden var til tider en udfordring.

De mange workshops fyldte meget på turen og det var nogle gange svært at motivere sig til at skulle afsted endnu en gang. Anton blev dog positiv overrasket, da det gav så meget, at børnene fik muligheden for at prøve at lave gymnastik på den danske måde. Alle deltog i workshops også de, som var skadede. Holdet måtte desværre undervejs rejse videre og efterlade en af pigerne, som var på sygehuset med ødelagt korsbånd. Det var hårdt at ”miste” en af kammeraterne, da man er tæt knyttet på holdet.

Der var mange elementer ved showet, som blev videreudviklet på vejs under rejsen. Han siger, at det var en stor oplevelse at være med til at komme med ideer til showet. Det var fedt at vise shows i de forskellige lande. Showene blev altid godt modtaget. Turen sluttede af med en Danmarksturne, derefter Europaturne og til slut deltagelse til Landsstævnet i Aalborg.

Anton sluttede af med at fortælle, at det havde været en rigtig god tur med mange gode oplevelser, venskaber og kontakter rundt i verdenen. For ham er denne rejse en once a time oplevelse, det kan ikke gøres igen.


Fotos fra årets gymnastikopvisning i Krydsfeltet

Kibæk Fotoklub var på mødt talstærkt op til vores hjemmeopvisning, det er der kommet en masse skønne fotos ud af. Vi siger 1000 tak fordi I kom forbi og forevigede vores flotte opvisning. Du kan se billederne på nedenstående links:

Jørgen D. Vestergårds fotoarkiv

Keld Bertelsens fotoarkiv

Holdfotos 16/17

Her finder du holdfotos fra sæsonen 2016/17.

Fotograf: Jørgen Vestergård