Spændende nyhed – Ungdomskoordinator

Ungdomskoordinator i fodboldafdelingen

Dorthe Ludvigsen er ny ungdomskoordinator i Kibæk IF fodbold. I den nyoprettet stilling kommer Dorthe til være bindeleddet mellem trænerne og udvalget og have til opgave, at have direkte kontakt holdene i ungdomsafdelingen. Her vil hun kunne medvirke til sparring og information på tværs af årgangene og have en finger på pulsen, med hvad der måtte opstå.

Samtidig vil hun også arbejde på at dygtiggøre klubbens trænere endnu mere, og hjælpe dem med at finde trænerkurser, som passer ind med de årgange de træner. Hun vil i forlængelse heraf også fungerer som tovholder på praktiske gøremål og oprettelse af nye årgange/projekter i ungdomsafdelingen.

Dorthe vil naturligvis også rigtig gerne høre fra forældre eller andre i klubben, hvis der er projekter, som vi i fodboldafdelingen bør kigge på.

Byd Dorthe velkommen i rollen.

/ Fodboldudvalget

Dorthes kontaktoplysninger

Tlf. 28923926
Fodboldkoordinator@kif1900.dk

Velkommen til ny Fodboldformand i Kibæk IF

Da Karsten Mastrup Nielsen har valgt at trække sig fra fodboldudvalget og formandsposten byder vi nu ny formand Torben Ahle rigtig hjertelig velkommen.

Vi takker Karsten for det arbejde han har lavet som formand. Karsten fortsætter dog arbejdet med den nye kunststofbane indtil denne står færdig.

Torben vi glæder os til fremadrettet at arbejde sammen med dig. /Fodboldudvalget.

Fodbold for små fødder U3/U4/U5 – årgang 2015/2016/2017

Vil du være fodboldtræner?

At være træner er givende på mange måder. Mange sjove, spændende og udfordrende oplevelser. Arbejdet med spillerne, samarbejdet med de andre trænere og forældre. Du behøver ikke være bange for ikke at have de rette kvalifikationer. Kibæk IF tilbyder træner kurser, øvelsesbank osv. i samarbejde med DBU. Du kan altid hente hjælp og sparring hos udvalget og de andre trænere. Har du mod på det? Så tryk på knappen ovenfor for mere info eller kontakt fodboldudvalget. Vi glæder os til at tage godt imod dig.

Kibæks U15 piger blev Jyske mestre

U15 pigerne gjorde det igen. Nu kan de med stolthed kalde sig vindere af det Jyske mesterskab, med en flot sejr i finalen over Aabenraa. Endnu engang vil vi ønske stort tillykke.

U15 pigerne vinder puljen

Kibæk’s U 15 piger vinder puljen og kvalificere sig til Jysk Mesterskab.
En sæson som sluttede af med en afgørende sejr hjemme mod puljens dengang nr 1.
Stort tillykke til pigerne.

Omtale fra kampe, stævner og andet

Vi modtager meget gerne fotos og omtaler fra kampe, stævner, overnatninger eller andre former for fodboldrelaterede arrangementer så vi kan opdatere hjemmesiden her eller vores facebookside. Du kan maile fotos og tekst til stina-s@hotmail.com
Vi glæder os til at høre fra jer!

Kontingent

Tilmeld dig og prøv 2 træningsuger fra sæsonstart. Er det ikke noget for dig, får du pengene tilbage.
Kontingent er helårlig og skal være indbetalt senest 2 træningsuger efter sæsonstart. Ingen spiller kampe uden at have betalt kontingent. Spilleren tilmelder sig holdet og indbetaler kontingent.
Kontingent inkluderer 1 x ugentligt indendørs træning fra ca. november til februar, hvis det er muligt at stille hold og træner i de pågældende årgange. Indendørs træning afvikles fredag og evt. lørdag. Træningstider offentliggøres omkring uge 42.

U 13 pigerne har kvalificeret sig til regionsfinalen !!

Efter en helt forrygende indendørs turnering, har træner Allan Pedersen igen ledt et pigehold hele vejen til regions finalen. Denne gang drejer det sig om U13 pigerne som skal kæmpe om finale pladserne. Det gør de søndag d. 3 februar 2019 i Mejrup.

Vi ønsker pigerne Held og Lykke..

U 15 pigerne har kvalificeret sig til regionsfinalen !!

Efter en helt forrygende indendørs turnering, og med 9 vundne kampe, har U15 pigerne kvalificeret sig til regions finalen.

Finalen afholdes på hjemmebane Søndag d. 20 januar fra kl. 14.00

Pigerne har brug for Kibæks fulde opbakning så kom og vær med og støt op om pigerne…

FODBOLDPASSET SKAL AKTIVERES

Fra sæsonopstart 2018 har DBU gjort det obligatorisk for alle registrerede fodboldspillere, trænere m.m. at have et aktivt Fodboldpas. Det betyder at hvis du, dit barn, din ægtefælle eller nogen anden vil være med til at træne og spille kampe skal i huske at få fodboldpasset aktiveret.

Hvordan gør man det. Som medlem af KIF fodbold er du allerede registreret i DBU og du har modtaget en mail fra DBU med login oplysninger. Der er forskellige måder at aktivere fodboldpasset på. Du kan gøre det via app’en Driblr eller via  Fodbold app’en (den med DBU logoet) eller ved at logge ind på https://www.dbu.dk/.

Ønsker du at læse mere om Fodboldpasset kan du gøre det HER

Glæd jer! Kunstgræsbane på vej i KIF

Mandag den 16. april afholdt vi ekstraordinær generalforsamling i KIF. Eneste punkt på dagsorden var afstemning om frigivelse af 1 mio. kr. til medfinansiering af en kommende kunstgræsbane i Kibæk. 37 medlemmer var mødt op og fik dermed mulighed for at høre om projektet, finansieringen, og fremtidsperspektiverne for både brug og vedligehold af en kunstgræsbane. Der var mulighed for at stille spørgsmål og fremkomme med betragtninger til placering, vedligehold og brug.

For år tilbage arvede vi i Kibæk Idrætsforening et stort beløb fra Gunnar Lyngholm, mangeårig formand i foreningen, med et hjerte der specielt bankede for ungdomsarbejdet i fodboldafdelingen. Derfor vurderer vi at det vil være helt i Gunnars ånd at bruge en del af arven til at fremtidssikre ungdomsarbejdet i fodboldafdelingen.

Ved afstemningen om frigivelse af 1 mio. var der et klart flertal (36/1) for at frigive beløbet. Dermed kan styregruppen bag kunstgræsbanen nu tage kontakt til Herning Kommune, med budskabet om at vi har vores egen bidrag til finansiering på plads.

Herning Kommune bidrager med 2.5 mio. i det samlede anlægsbudget på anslået 3.5 mio. Der ydes efter etablering af kunstgræsbanen et årligt drifttilskud på 23.000,- Selve anlægsarbejdet kommer til at foregå i vinteren 2018/foråret 2019. Forventet ibrugtagning til Kibæk Cup 2019.

Projektgruppens forslag til placering er på bane 2 og 3. Det er de dårligste baner vi har, med kortest udnyttelsestid p.g.a. høj vandstand i området. Derfor skal området først gennemdrænes hvorefter kunstgræsbanen bygges op på en sandpude. Ender det med en placering på bane 2 og 3 vil det levende hegn mellem bane 1 og 2 blive fjernet, så kunstgræsbanen bliver synlig fra Krydsfeltet.

Så alle nuværende og kommende fodboldspillere i KIF – glæd jer!! Fra næste år har I mulighed for at træne året rundt, vi kan afholde kunstgræsturneringer og skal ikke længere leje os ind på andre byers kunstgræsbaner. Banen bliver ikke indhegnet og aflåst, det betyder at skole, SFO og børnehaven i dagtimen også kan gøre brug af banen.

Velkommen til fodbold i Kibæk Idrætsforening

Kibæk IF Fodbold tilbyder dig et sportsligt og socialt sammenhold, hvor oplevelserne gennem holdsporten styrker dig som aktiv spiller og inddrager dig i et klubfællesskab. Her er der plads til ALLE, uanset om du spiller fodbold for at dyrke det sociale, eller du gerne vil udvikle dig inden for sporten. Vores kompetente trænere står klar til at tilbyde dig spændende fodboldoplevelser, som udover de ugentlige træningsdage og turneringskampe også giver dig mulighed for at deltage i fodboldstævner både indenlands og udenlands.

Forældreopbakning er en vigtig del af at spille fodbold i Kibæk Idrætsforening

For at opretholde en  velfungerende fodboldafdelingen i Kibæk Idrætsforening er vi afhængig af en god forældreopbakning. Så vælger du at lade dit barn gå til fodbold vil det også inkludere en indsats fra din side.

Oftest er det én eller flere forældre der tilbyder at træne holdet  eller klare de adminstrative opgaver omkring kampe og stævner. Ligesom hvert hold har én forældrerepræsentant i fodboldudvalget. Udvalgets arbejde er fordelt på mange personer og du vil få ansvaret for et specificeret område og deltage i ca. 5 udvalgsmøder og 2 trænermøder pr. år.

Trøje-vask og kørsel til kampe fordeles med en turnusordning blandt forældrene. Den gode forældreopbakning er med til at give dig både sjove og gode sportslige oplevelser sammen med dit barn, dit barns kammerater og deres forældre.

KIF sætter vi stor pris på, at du og din familie er aktive medspillere udenfor banen og at I deltager i fællesskabet, for derved at medvirke til et fortsat aktivt og udviklende klubliv. Vi afholder årligt Kibæk Cup, hvor man både kan deltage som spiller eller frivillig hjælper.

Fair play

Det at spille fodbold i Kibæk IF betyder, at vores fodboldspillere blandt andet opnår kammeratskab med medspillerne. Samtidig lærer vores fodboldspillere, hvordan de skal opføre sig i sjove og knap så sjove situationer – som gode tabere og vindere. Desuden lærer vores fodboldspillere at have respekt for kampledere/dommere, medspillere, modspillere og trænere. Alt sammen værdier, der styrker fodboldspillerne i sociale sammenhænge – også uden for fodboldbanerne.

Click here to add your own text