Vejret skifter og vinteren er på vej. Derfor hopper vi indenfor og starter op på inde fodbold. Officiel opstart i uge 43, men kan variere fra hold til hold. Tag en snak med den enkelte træner.

 • Hold
 • U6/U7 drenge
 • U8 drenge
 • U9 drenge
 • U10/U11 drenge
 • U13 piger
 • U13 drenge
 • U14 piger
 • U14 drenge
 • U16 drenge
 • Fredag
 • 15.30-16.30 NY HAL
 • 15:30-16.30
 • 16:30-17:30
 • 17:30-18:30
 • 18:30-19:30
 • 19:30-20:30
 • Lørdag
 • 9.00-10.00
 • 11.00-12.00
 • 10.00-11.00

Omtale fra kampe, stævner og andet

Vi modtager meget gerne fotos og omtaler fra kampe, stævner, overnatninger eller andre former for fodboldrelaterede arrangementer så vi kan opdatere hjemmesiden her eller vores facebookside. Du kan maile fotos og tekst til stina-s@hotmail.com
Vi glæder os til at høre fra jer!

Kontingent

Tilmeld dig og prøv 2 træningsuger fra sæsonstart. Er det ikke noget for dig, får du pengene tilbage.
Kontingent er helårlig og skal være indbetalt senest 2 træningsuger efter sæsonstart. Ingen spiller kampe uden at have betalt kontingent. Spilleren tilmelder sig holdet og indbetaler kontingent.
Kontingent inkluderer 1 x ugentligt indendørs træning fra ca. november til februar, hvis det er muligt at stille hold og træner i de pågældende årgange. Indendørs træning afvikles fredag og evt. lørdag. Træningstider offentliggøres omkring uge 42.

Har du tid og lyst til at blive fodboldtræner eller hjælpetræner hører vi gerne fra dig. Klik på ovenstående knap og læs mere…

Ny fodboldsæson – forventet opstart efterår 2019 – se mere under de enkelte hold

Kibæks U15 piger blev Jyske mestre

U15 pigerne gjorde det igen. Nu kan de med stolthed kalde sig vindere af det Jyske mesterskab, med en flot sejr i finalen over Aabenraa. Endnu engang vil vi ønske stort tillykke.

U15 pigerne vinder puljen

Kibæk’s U 15 piger vinder puljen og kvalificere sig til Jysk Mesterskab.
En sæson som sluttede af med en afgørende sejr hjemme mod puljens dengang nr 1.
Stort tillykke til pigerne.

Udendørs fodbold opstart forår 2019

Så blev det forår igen og vi starter udendørs træning igen. Her kan i se træningstider og baner.

Hold                     Træningsdag                    Tidspunkt                            Bane

U5-U6                  Onsdag                              kl. 16:30-17:30                 Højen

U7                        Torsdag                              kl. 16:30-17:30                 Højen

U8                        Tirsdag                               kl. 16:30-17:45                 Bane 8

U9                        Tirsdag/Torsdag                 kl. 16:30-17:30                 Bane 10

U10 Piger            Onsdag                               kl. 16:00-17:00                 Bane 7-10

U10 Drenge         Tirsdag/Torsdag                 kl. 16:45-17:45                  Bane 7-10

U12 Piger             Mandag/Onsdag               kl. 17:00-18:30                   Bane 2

U12 Drenge         Tirsdage/Torsdag               kl. 17:00-18:30                   Bane 2

U13 Piger             Mandage                           kl. 17:00-18,30                   Bane 5

U13 Drenge         Onsdage/Torsdag              kl. 16:30-18:00                   Bane 5

U15 Drenge          Mandage/Onsdag             kl. 17:00-18:45                   Bane 4

U15 Piger             Tirsdage/Torsdag              kl. 17:00-18:30                    Bane 4

Kvinder 15 +       Mandage/Onsdag              kl. 18:30-20:00                    Bane 5

Senior serie 3 & 5    Mandage/Onsdag         kl. 18:30-20:00                    Bane 4

U 13 pigerne har kvalificeret sig til regionsfinalen !!

Efter en helt forrygende indendørs turnering, har træner Allan Pedersen igen ledt et pigehold hele vejen til regions finalen. Denne gang drejer det sig om U13 pigerne som skal kæmpe om finale pladserne. Det gør de søndag d. 3 februar 2019 i Mejrup.

Vi ønsker pigerne Held og Lykke..

U 15 pigerne har kvalificeret sig til regionsfinalen !!

Efter en helt forrygende indendørs turnering, og med 9 vundne kampe, har U15 pigerne kvalificeret sig til regions finalen.

Finalen afholdes på hjemmebane Søndag d. 20 januar fra kl. 14.00

Pigerne har brug for Kibæks fulde opbakning så kom og vær med og støt op om pigerne…

FODBOLDPASSET SKAL AKTIVERES

Fra sæsonopstart 2018 har DBU gjort det obligatorisk for alle registrerede fodboldspillere, trænere m.m. at have et aktivt Fodboldpas. Det betyder at hvis du, dit barn, din ægtefælle eller nogen anden vil være med til at træne og spille kampe skal i huske at få fodboldpasset aktiveret.

Hvordan gør man det. Som medlem af KIF fodbold er du allerede registreret i DBU og du har modtaget en mail fra DBU med login oplysninger. Der er forskellige måder at aktivere fodboldpasset på. Du kan gøre det via app’en Driblr eller via  Fodbold app’en (den med DBU logoet) eller ved at logge ind på https://www.dbu.dk/.

Ønsker du at læse mere om Fodboldpasset kan du gøre det HER

Glæd jer! Kunstgræsbane på vej i KIF

Mandag den 16. april afholdt vi ekstraordinær generalforsamling i KIF. Eneste punkt på dagsorden var afstemning om frigivelse af 1 mio. kr. til medfinansiering af en kommende kunstgræsbane i Kibæk. 37 medlemmer var mødt op og fik dermed mulighed for at høre om projektet, finansieringen, og fremtidsperspektiverne for både brug og vedligehold af en kunstgræsbane. Der var mulighed for at stille spørgsmål og fremkomme med betragtninger til placering, vedligehold og brug.

For år tilbage arvede vi i Kibæk Idrætsforening et stort beløb fra Gunnar Lyngholm, mangeårig formand i foreningen, med et hjerte der specielt bankede for ungdomsarbejdet i fodboldafdelingen. Derfor vurderer vi at det vil være helt i Gunnars ånd at bruge en del af arven til at fremtidssikre ungdomsarbejdet i fodboldafdelingen.

Ved afstemningen om frigivelse af 1 mio. var der et klart flertal (36/1) for at frigive beløbet. Dermed kan styregruppen bag kunstgræsbanen nu tage kontakt til Herning Kommune, med budskabet om at vi har vores egen bidrag til finansiering på plads.

Herning Kommune bidrager med 2.5 mio. i det samlede anlægsbudget på anslået 3.5 mio. Der ydes efter etablering af kunstgræsbanen et årligt drifttilskud på 23.000,- Selve anlægsarbejdet kommer til at foregå i vinteren 2018/foråret 2019. Forventet ibrugtagning til Kibæk Cup 2019.

Projektgruppens forslag til placering er på bane 2 og 3. Det er de dårligste baner vi har, med kortest udnyttelsestid p.g.a. høj vandstand i området. Derfor skal området først gennemdrænes hvorefter kunstgræsbanen bygges op på en sandpude. Ender det med en placering på bane 2 og 3 vil det levende hegn mellem bane 1 og 2 blive fjernet, så kunstgræsbanen bliver synlig fra Krydsfeltet.

Så alle nuværende og kommende fodboldspillere i KIF – glæd jer!! Fra næste år har I mulighed for at træne året rundt, vi kan afholde kunstgræsturneringer og skal ikke længere leje os ind på andre byers kunstgræsbaner. Banen bliver ikke indhegnet og aflåst, det betyder at skole, SFO og børnehaven i dagtimen også kan gøre brug af banen.

Velkommen til fodbold i Kibæk Idrætsforening

Kibæk IF Fodbold tilbyder dig et sportsligt og socialt sammenhold, hvor oplevelserne gennem holdsporten styrker dig som aktiv spiller og inddrager dig i et klubfællesskab. Her er der plads til ALLE, uanset om du spiller fodbold for at dyrke det sociale, eller du gerne vil udvikle dig inden for sporten. Vores kompetente trænere står klar til at tilbyde dig spændende fodboldoplevelser, som udover de ugentlige træningsdage og turneringskampe også giver dig mulighed for at deltage i fodboldstævner både indenlands og udenlands.

Forældreopbakning er en vigtig del af at spille fodbold i Kibæk Idrætsforening

For at opretholde en  velfungerende fodboldafdelingen i Kibæk Idrætsforening er vi afhængig af en god forældreopbakning. Så vælger du at lade dit barn gå til fodbold vil det også inkludere en indsats fra din side.

Oftest er det én eller flere forældre der tilbyder at træne holdet  eller klare de adminstrative opgaver omkring kampe og stævner. Ligesom hvert hold har én forældrerepræsentant i fodboldudvalget. Udvalgets arbejde er fordelt på mange personer og du vil få ansvaret for et specificeret område og deltage i ca. 5 udvalgsmøder og 2 trænermøder pr. år.

Trøje-vask og kørsel til kampe fordeles med en turnusordning blandt forældrene. Den gode forældreopbakning er med til at give dig både sjove og gode sportslige oplevelser sammen med dit barn, dit barns kammerater og deres forældre.

KIF sætter vi stor pris på, at du og din familie er aktive medspillere udenfor banen og at I deltager i fællesskabet, for derved at medvirke til et fortsat aktivt og udviklende klubliv. Vi afholder årligt Kibæk Cup, hvor man både kan deltage som spiller eller frivillig hjælper.

Fair play

Det at spille fodbold i Kibæk IF betyder, at vores fodboldspillere blandt andet opnår kammeratskab med medspillerne. Samtidig lærer vores fodboldspillere, hvordan de skal opføre sig i sjove og knap så sjove situationer – som gode tabere og vindere. Desuden lærer vores fodboldspillere at have respekt for kampledere/dommere, medspillere, modspillere og trænere. Alt sammen værdier, der styrker fodboldspillerne i sociale sammenhænge – også uden for fodboldbanerne.