Velkommen til fodbold i Kibæk Idrætsforening

Kibæk IF Fodbold tilbyder dig et sportsligt og socialt sammenhold, hvor oplevelserne gennem holdsporten styrker dig som aktiv spiller og inddrager dig i et klubfællesskab. Her er der plads til ALLE, uanset om du spiller fodbold for at dyrke det sociale, eller du gerne vil udvikle dig inden for sporten. Vores kompetente trænere står klar til at tilbyde dig spændende fodboldoplevelser, som udover de ugentlige træningsdage og turneringskampe også giver dig mulighed for at deltage i fodboldstævner både indenlands og udenlands.

Forældreopbakning er en vigtig del af at spille fodbold i Kibæk Idrætsforening

For at opretholde en  velfungerende fodboldafdelingen i Kibæk Idrætsforening er vi afhængig af en god forældreopbakning. Så vælger du at lade dit barn gå til fodbold vil det også inkludere en indsats fra din side.

Oftest er det én eller flere forældre der tilbyder at træne holdet  eller klare de adminstrative opgaver omkring kampe og stævner. Ligesom hvert hold har én forældrerepræsentant i fodboldudvalget. Udvalgets arbejde er fordelt på mange personer og du vil få ansvaret for et specificeret område og deltage i ca. 5 udvalgsmøder og 2 trænermøder pr. år.

Trøje-vask og kørsel til kampe fordeles med en turnusordning blandt forældrene. Den gode forældreopbakning er med til at give dig både sjove og gode sportslige oplevelser sammen med dit barn, dit barns kammerater og deres forældre.

KIF sætter vi stor pris på, at du og din familie er aktive medspillere udenfor banen og at I deltager i fællesskabet, for derved at medvirke til et fortsat aktivt og udviklende klubliv. Vi afholder årligt Kibæk Cup, hvor man både kan deltage som spiller eller frivillig hjælper.

Fair play

Det at spille fodbold i Kibæk IF betyder, at vores fodboldspillere blandt andet opnår kammeratskab med medspillerne. Samtidig lærer vores fodboldspillere, hvordan de skal opføre sig i sjove og knap så sjove situationer – som gode tabere og vindere. Desuden lærer vores fodboldspillere at have respekt for kampledere/dommere, medspillere, modspillere og trænere. Alt sammen værdier, der styrker fodboldspillerne i sociale sammenhænge – også uden for fodboldbanerne.

Omtale fra kampe, stævner og andet

Vi modtager meget gerne fotos og omtaler fra kampe, stævner, overnatninger eller andre former for fodboldrelaterede arrangementer så vi kan opdatere hjemmesiden her eller vores facebookside. Du kan maile fotos og tekst til solle_moeller@hotmail.dk

Vi glæder os til at høre fra jer!

Kontingent

Tilmeld dig og prøv 2 træningsuger fra sæsonstart. Er det ikke noget for dig, får du pengene tilbage.
Kontingent er helårlig og skal være indbetalt senest 2 træningsuger efter sæsonstart. Ingen spiller kampe uden at have betalt kontingent. Spilleren tilmelder sig holdet og indbetaler kontingent.
Kontingent inkluderer 1 x ugentligt indendørs træning fra ca. november til februar, hvis det er muligt at stille hold og træner i de pågældende årgange. Indendørs træning afvikles fredag og evt. lørdag. Træningstider offentliggøres omkring uge 42.

Har du tid og lyst til at blive fodboldtræner eller hjælpetræner hører vi gerne fra dig. Klik på ovenstående knap og læs mere…