Indkvartering og overnatning ved Kibæk Cup

Ved ankomst skal I rette henvendelse til indkvarteringsteamet på Kibæk Skole –  indgangen ude fra Hallens P-Plads (se kort – den røde stjerne).

For de hold, der kommer i bus, bedes en leder kontakte informationen inden aflæsning af bagage. Den først ankomne leder fra hver klub får udleveret samtlige spisebilletter og gaver til klubben. Efterfølgende hold kan naturligvis henvende sig ved indkvartering og blive henvist til overnatningslokalerne.

De overnattende hold bliver indkvarteret i lokaler på Kibæk Skole, Kibæk Krydsfelt, FDF-huset, Missionshus, Sognehuset, Alhuset samt nærliggende steder.

Hver klub/hold har fået tildelt lokale i mail. Flere hold fra samme klub kan godt komme til at dele lokale. Der forefindes alene baderum i Kibæk Krydsfelt.

Der er beregnet sovepladser ud fra enkelt, almindelig luftmadras.

Der er begrænsning på overnatningspladserne på Kibæk Skole og tilhørende bygninger. Vi har desuden en samlet begrænsning på overnatningskapacitet til stævnet. Tilmelding af overnatning skal ske i umiddelbar forlængelse af tilmeldingen af holdet, og der tildeles overnatningspladser så længe vi har kapacitet.

Placering/tildeling af overnatningssted afgøres ud fra en samlet plan, som sikrer optimal udnyttelse af alle vores overnatningssteder.

Alle klubber, som skal have hold til at overnatte udenfor Kibæk Skole, får information herom pr. mail.

Alle overnattende hold skal udfylde og underskrive indkvarteringsvilkår i forbindelse med indkvartering (før udleveres spisebilletter ikke).

Spar tid ved indkvartering og udfyld den på forhånd. Skabelon kan hentes herunder.

Indkvarteringsvilkår 2018

 

Vil tilbyder også overnatning i teltbyen

For de hold, som er tilmeldt overnatning, vil der i 2018 være mulighed for at bo i vores teltby lige ved siden af baneanlægget. Vi har skrottet de gamle telte, og kigger efter nye. Er I interesseret i at være sikker på central placering, så er det her muligheden. Der vil være mulighed for selv at medbringe telte, et par campingvogne eller vi kan måske finde telte til jer.

Ring og hør nærmere hos stævnekoordinator Niels Langkjær 51 22 40 50 eller kontakt@kibaekcup.dk.

Vi får fordelt de enkelte klubber i vores overnatningsfaciliteter. I hører nærmere fra os om jeres klubs overnatningssted i løbet af juni måned.