Velkommen til Kibæk Cup 2020

Kibæk Cup og Corona-virus

Opdateret 7.4.2020: Fra Kibæk Cup udvalgets side afventer vi den endelige udmelding om større arrangementer fra myndighedernes side. Vi vender tilbage med en ny status, når vi kender denne grænse.

Kibæk Cup udvalget følger nøje med i udviklingen omkring corona-virus, og vi er selvfølgelig klar til at følge myndighedernes anvisning om gennemførsel. Der er i skrivende stund stadig mere en 2 måneder til stævnet, og vi håber fortsat, at  det kan gennemføres til glæde for alle deltagere. Vi vil se frem til at være et lyspunkt i slutningen af disse svære tider.

Vi vil løbende ajourføre denne update, og stillingtagen til en evt. aflysning vil ske senest 5. juni. Indtil da opfordrer vi til, at alle tilmelder og betaler på normal vis således vi kan forberede og planlægge stævnet på normal vis.

Såfremt stævnet bliver aflyst, vil der ske 100% tilbagebetaling af alle indbetalte beløb for holdgebyrer, deltagergebyrer og forældrecamping. Kibæk IF (arrangørklubben bag Kibæk Cup) er økonomisk velkonsolideret, og I skal ikke være bekymrede om betalingsevnen fra vores side. Kibæk IF er i tilfælde af aflysning ikke erstatningsansvarlige for tab som tilmeldte klubber måtte have udover de direkte betalinger til Kibæk IF i form af holdgebyrer, deltagergebyrer og forældrecamping.

Kibæk Cup 2020 bliver afviklet i dagene 26. juni til 28. juni 2020. Her er Kibæk Krydsfelt omdrejningspunkt for vores årligt tilbagevendende cup.

Her finder I vores invitation , som I kan sende rundt til interesserede deltagere. Kibæk Cup 2020 invitation.

Lørdag afvikler vi vores lørdagsstævne for U6-U9-spillere, hvor banerne ved Kibæk Krydsfelt summer af liv og glade dage og en masse fodbold og hygge.

Fredag, lørdag og søndag er det de større børns/unges tur til at prøve kræfter med fodboldspillet. Der afvikler vi nemlig weekendstævnet med en masse fodbold i aldersgrupperne U10-U16.

Deltagerne i weekendstævnet overnatter for langt de flestes vedkommende på Kibæk Skole, i Kibæk Krydsfelt samt forskellige steder indenfor Kibæks bygrænser. Derudover er der også en forældrecampingplads i umiddelbar nærhed af Kibæk Krydsfelt.

Alt i alt en weekend med fokus på fodbold, men der bliver også tid til at hygge med en masse glade cupdeltagere.

I cupudvalget er vi allerede i gang med de første forberedelser. Vi opdaterer løbende vores hjemmeside, når der er nyt til jer.

Tilmelding er åben – benyt dette link.

Vi i cupudvalget ser frem til at byde jer alle velkommen til Kibæk Cup 2020.

Hovedsponsor til
Kibæk Cup: