Velkommen til Kibæk Cup 2017

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen til Kibæk Cup 2017 i dagene 23. juni til 25. juni 2017.

Traditionen tro blev Kibæk Cup 2016 afviklet den første weekend i skolernes sommerferie. Så ikke så snart skolen var tømt for elever, blev den fyldt igen af glade fodboldspillere fra det meste af landet. Weekenden igennem blev der spillet intense fodboldkampe, hygget på sidelinjerne og der var også tid til hyggeligt samvær i overnatningslokaliteterne. Vi takker alle deltagerne og de mange tilskuere, som har deltaget i årets Kibæk Cup.

Kibæk Cup 2017 bliver afviklet i dagene 23. juni til 25. juni 2017. Her er Kibæk Krydsfelt omdrejningspunkt for vores årligt tilbagevendende cup.

Her finder I vores invitation, som I kan sende rundt til interesserede: Kibæk Cup 2017 invitation

Lørdag afvikler vi vores lørdagsstævne for U6-U9-spillere, hvor banerne ved Kibæk Krydsfelt summer af liv og glade dage og en masse fodbold og hygge.

Fredag, lørdag og søndag er det de større børns/unges tur til at prøve kræfter med fodboldspillet. Der afvikler vi nemlig weekendstævnet med en masse fodbold i aldersgrupperne U10-U15.

Deltagerne i weekendstævnet overnatter for langt de flestes vedkommende på Kibæk Skole, i Kibæk Krydsfelt, i vores cup-teltby samt forskellige steder indenfor Kibæks bygrænser. Derudover er der også en forældrecampingplads i umiddelbar nærhed af Kibæk Krydsfelt.

Alt i alt en weekend med fokus på fodbold, men der bliver også tid til at hygge med en masse andre glade cupdeltagere.

Vi er så småt i gang med de første forberedelser. Tilmelding er åben – benyt dette link.

Vi i cupudvalget ser frem til at byde jer velkommen til Kibæk Cup 2017.