Event-holdet er fyldt med gode ideer

Se lige de tre her… Niels Kristian Mølgaard, Gitte Sand Frandsen og Annette Hindkjær. Tilsammen er de ansvarlige for afvikling af events i Kibæk IF Fitness. De udgør »Fagudvalg Events« – masser af gode ideer og masser af energi. Det bliver godt…

Vi er kommet rigtig godt i gang med vores nye organisation, efter at vi er gået over til triologiledelse. Vi har fået lavet adskillige fagudvalg, der beskæftiger sig med hver sit område.
Fagudvalg Events’ opgaver siger næsten sig selv.
Første event er lørdag den 27. oktober, hvor der samles penge ind til Knæk Cancer, hvilket der i løbet af ret kort tid udsendes meget mere info om.
MEN du kan allerede nu booke dagen til motion og synliggørelse af Kibæk – for Fagudvalg Events pønser på, at få Kibæks navn på tv til det store Knæk Cancer show.

Det frivillige hold omkring Kibæk IF Fitness

Wauw, sikke mange frivillige folk, der er omkring Kibæk IF Fitness.
Helt præcist 36 i alt. Det er imponerende, men også nødvendigt for at opretholde den standard vi gerne vil.
I fællesskab sørger alle de frivillige for, at du bliver holdtrænet, får et personligt træningsprogram, tilrettelægger vagtplanen, gør rent i centeret, udleverer nøglebrikker, indkøber udstyr, servicerer maskiner og it osv. osv. – og de gør det helt frivilligt.

For nylig havde de kick off hen mod den forestående sæson. Her fik de alle udleveret ny »uniform«

Træn med pulsbælte og øg motivationen

I Kibæk IF Fitness forhandler vi iQniter pulsbælter.  Bruger du iQniter pulsbæltet til Indoor cycling bliver din træning monitoreret på storskærm og du kan følge intensiteten.
Mange oplever ekstra motivation i træningen når de først er begyndt at bruge pulsbælte.
Du kan læse meget mere om pulsbælter her

Mindfulness event

Mindfulness, event med Lone Rahbek
Torsdag den 20. september kl. 20.00-21.15 i KIF-salen

Vi tilbyder event med mindfulness som supplement til din træning. Du vil få en række øvelser, som du kan bruge til inspiration til at komme i gang med at træne bevidst nærvær. Eller du kan blot nyde et afslappende afbræk fra hverdagen, hvor du kommer helt ned i gear. Fokus er på:
• At være til stede i nuet
• Være mindre i hovedet/tanker
• Mere tilstede i kroppen

Husk: Lille tæppe, hyggesokker og afslappet påklædning.

Husk tilmelding

Annis Motion søndag den 30. september

Da vi alle skal til årsmøde i KIF mandag den 1. oktober, har du nu muligheden for at komme til træning på Anni’s Mmotion søndag den 30. september kl. 17.00-18.15.
Husk tilmelding

Nyt betalingskort? Husk at ændre i Conventus

Den løbende betaling til Fitness ophører hvis du har fået nyt betalingskort, dermed spærres din nøglebrik, så du ikke kan komme ind. Ved tilknytning af nyt betalingskort kan du læse mere under MEDLEMSLOGIN
Følg vejledningen og indtast de nye kort-oplysninger, så din løbende betaling og træning kan fortsætte.

Medlem af Anti Doping Danmark

Læs mere om betydningen af dette, for dig som medlem af Kibæk IF Fitness HER