Er du vores nye instruktør?

Bemandingen i Kibæk IF Fitness – både i center og til holdtræninger – består udelukkende af frivillige. Lige nu er vi godt dækket ind, men hele tiden er vi opmærksomme på at spotte personer, der har lyst til at give en hånd med. Har du måske lyst til at indgå i et team på ca. 35 personer, der alle brænder for, at vi skal have et indbydende center med høj faglighed, venlighed og imødekommenhed, så hører vi meget gerne fra dig.
Du kan sende en mail til kibaekfitness@gmail.com – også hvis du blot ønsker at høre mere om arbejdet.

Husk at evt. framelding til holdtræning skal ske tre timer før timens start

Frameld dig senest tre timer før holdtræning, hvis du bliver forhindret, så en anden kan få glæde af pladsen. Vi oplever desværre, at der bliver frameldt med meget kortere frist, og det gør det svært for personer på venteliste at nå at komme til den pågældende holdtræning. Det betyder tomme pladser på et ellers propfyldt hold, og det ærgrer vi os over

Træn med pulsbælte og øg motivationen

I Kibæk IF Fitness forhandler vi iQniter pulsbælter.  Bruger du iQniter pulsbæltet til Indoor cycling bliver din træning monitoreret på storskærm og du kan følge intensiteten.
Mange oplever ekstra motivation i træningen når de først er begyndt at bruge pulsbælte.
Du kan læse meget mere om pulsbælter her

Tag en gratis ven med

til indoor cycling i uge 49 og 50
Du booker på normal vis en cykel til dig selv. Send herefter en sms til Niels Kristian Mølgaard Rasmussen på tlf. 42 52 15 56 og skriv, hvor mange gæster du ønsker at tage med, hvilket hold gæsterne skal prøve, og dit navn. Du vil hurtigst muligt modtage svar-sms, der be­kræfter, at der er reserveret plads(er) på det ønskede hold.
Tilbud gælder uge 49 og 50

Husk tilmelding her

Yoga, pilates og tabata i julen

Er du en af dem, der ikke stopper med at træne, blot fordi juleferien er over dig. Også i juleferien har vi holdtræning. Birthe Mikkelsen og Conny Møldrup tilbyder masser af yoga-, pilates- og tabata-træning hen over julen.

Husk tilmelding her

Nyt betalingskort? Husk at ændre i Conventus

Den løbende betaling til Fitness ophører hvis du har fået nyt betalingskort, dermed spærres din nøglebrik, så du ikke kan komme ind. Ved tilknytning af nyt betalingskort kan du læse mere under MEDLEMSLOGIN
Følg vejledningen og indtast de nye kort-oplysninger, så din løbende betaling og træning kan fortsætte.

Medlem af Anti Doping Danmark

Læs mere om betydningen af dette, for dig som medlem af Kibæk IF Fitness HER