Skiskydnings-event lørdag den 24. marts kl. 9.00-10.00

Vi holder skiskydnings-event for alle der har lyst.
Med vores ny-indkøbte Thorax-trainere, lasergeværer og andre småredskaber laver vi cirkeltræning, der tilgodeser hele kroppen. Det er en sjov og udfordrende træningsform, der med en blanding af langrend og hyppige stop for at skyde, stiller krav til udøvernes udholdenhed ogpræcision.
Vores instruktører Jørgen Bonderup og Henrik Johansen glæder sig til at se dig.
Har du spørgsmål kan du kontakte Jørgen Bonderup på jorgen@bonderup.com eller sms 40 18 09 29.

Husk tilmelding

Sidste møde i det eksisterende fitnessudvalg

En epoke er slut… – en ny begynder.

Fitnessudvalget har i mere end et år arbejdet med en ny ledelsesstruktur. Nu er arbejdet så langt, at den nye struktur kan implementeres

I stedet for som hidtil, at få har lavet MEGET, så betyder det, at mange fremover bidrager med lidt. På den måde undgår afdelingen, at folk brænder ud med alt for mange opgaver.

Det er lykkedes at finde yderligere 10 personer, der har lyst til at bidrage med det frivillige arbejde. Det er glædeligt at alle eksisterende udvalgsmedlemmer også forsætter i  den ny struktur.
De nye personer bliver løbende præsenteret.

Er du vores nye instruktør?

Bemandingen i Kibæk IF Fitness – både i center og til holdtræninger – består udelukkende af frivillige. Lige nu er vi godt dækket ind, men hele tiden er vi opmærksomme på at spotte personer, der har lyst til at give en hånd med. Har du måske lyst til at indgå i et team på ca. 35 personer, der alle brænder for, at vi skal have et indbydende center med høj faglighed, venlighed og imødekommenhed, så hører vi meget gerne fra dig.
Du kan sende en mail til kibaekfitness@gmail.com – også hvis du blot ønsker at høre mere om arbejdet.

Husk at evt. framelding til holdtræning skal ske tre timer før timens start

Frameld dig senest tre timer før holdtræning, hvis du bliver forhindret, så en anden kan få glæde af pladsen. Vi oplever desværre, at der bliver frameldt med meget kortere frist, og det gør det svært for personer på venteliste at nå at komme til den pågældende holdtræning. Det betyder tomme pladser på et ellers propfyldt hold, og det ærgrer vi os over

Træn med pulsbælte og øg motivationen

I Kibæk IF Fitness forhandler vi iQniter pulsbælter.  Bruger du iQniter pulsbæltet til Indoor cycling bliver din træning monitoreret på storskærm og du kan følge intensiteten.
Mange oplever ekstra motivation i træningen når de først er begyndt at bruge pulsbælte.
Du kan læse meget mere om pulsbælter her

Sommer-yoga

med Birthe Mikkelsen onsdage kl. 20.00-21.15
8 gange i alt – første gang den 4. april

Husk tilmelding, tidligst 20 dage før første gang.

Nyt betalingskort? Husk at ændre i Conventus

Den løbende betaling til Fitness ophører hvis du har fået nyt betalingskort, dermed spærres din nøglebrik, så du ikke kan komme ind. Ved tilknytning af nyt betalingskort kan du læse mere under MEDLEMSLOGIN
Følg vejledningen og indtast de nye kort-oplysninger, så din løbende betaling og træning kan fortsætte.

Medlem af Anti Doping Danmark

Læs mere om betydningen af dette, for dig som medlem af Kibæk IF Fitness HER